Versetul zilei

8 noiembrie 2011

Astazi va invit la un ceai cu aroma de cirese.
Sanatatea este comoara cea mai pretioasa si cel mai usor de pierdut...si totusi cel mai prost pazita.Nu stim sa o apreciem decat atunci cand apare boala.
Ieri ,stand in pat...si incercand sa ma tratez cu tot felul de ceaiuri medicamente anti-gripale...si Slava Domnului ca am reusit,mi-am dat seama cat de putin am fost multumitoare Domnului pentru acest lucru...SANATATEA.
Recunosc ca nu i-am multumit indeajuns pentru acest lucru.....sau daca i-am multumit ,am facut cu mare repeziciune.Abia cand esti tintuit la pat ...realizezi ce scumpa e,si nu a fost decat...o tentativa de ...."o simpla raceala".Sanatatea nu se poate cumpara cu nimic.Poti sa ai bani,poti sa ai de toate,daca nu ai sanatate ...in zadar.
Va indemn dar,multumiti in fiecare dimineata pentru ca sunteti sanatosi si ca a ingaduit Dumnezeu inca o zi de viata.
"Sănătatea e unitatea ce dă valoare tuturor zerourilor vieţii."

O zi minunata tuturor !!!



4 comentarii:

  1. Asa este Mona draga!Maine te invit si eu la un ceai la mine.O zi binecuvantata si tie!
    Sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am trecut si eu prin asa ceva, ma imbolnavesc foarte foarte rar si cand sunt racit am impresia ca pierd toata energia din mine. Ultima data m-am rugat asa cum spune Sfanta Scriptura: Sa te rogi ca si cum deja ti s-a indeplinit. Asa ca am inceput prin a-i multumi Domnului pentru sanatate, dar nu i-am cerut sanatate ci intelepciune. Dintr-un impuls dumnezeiesc mecanic parca, intr-o stare de semiletargie datorata bolii mi-am facut un ceai cu miere si lamaie din nuci , am dormit apoi vreo 3 ore ca un prunc si cand m-am trezit eram perfect sanatos,,,, Multumesc Domnului pentru intelepciunea data si Domnul sa binecuvanteze pe toti cei ce se incred in binecuvantarea Lui. Amin

    RăspundețiȘtergere
  3. Iri...multumesc mult pentru ceai...:)...maine te astept sa il bem impreuna.....:))...te imbratisez si eu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Emanuel..multumesc pentru sfaturi:)...Slava Domnului ca si eu ,ieri cam acelasi tratament l-am urmat si astazi sunt mult mai ok...
    Sa ai o zi binecuvantata !

    RăspundețiȘtergere