Versetul zilei

7 noiembrie 2011

Iertat,eliberat si..liber in Hristos !!!

  Astazi am zis ca nu voi scrie nimic ,pentru ca nu m-am simtit bine toata ziua,se pare ca raceala m-a atins si pe mine...dar stand in pat,azi dupa-masa,m-am pus sa citesc intr-o carte.Cele citite m-au facut sa intru sa scriu cateva randuri.
"....oamenii au iubit mai mult intunericul decat lumina,pentru ca faptele lor erau rele" Ioan 3:19
  IERTAT SI ELIBERAT....!!!
   In urma cu vreo 20 de ani,un soldat si-a parasit regimentul si s-a ascuns.Autoritatile l-au cautat mult timp,dar i s-a pierdut urma. Intre timp acesta isi gasise un job bine platit si se bucura ca nimeni nu mai este pe urmele lui.Un coleg...nu stiu prin ce mijloace ,a aflat secretul lui.A hotarat sa vina la acesta si sa ii ceara o suma mare de bani.Cand colegul ii raspunse ca nu are,acesta i se apleca la ureche...si-i  amintea de dezertarea lui....
-Daca nu imi dai...o sa dau in vileag totul.
Speriat,i-a dat banii.Asta se intampla de fiecare data cand venea sa ii ceara bani.Cum indraznea sa ii spuna ca nu are.....acesta ii reamintea...ca ii va descoperi secretul.
  Asa a continuat santajul  o perioada buna si bineinteles cel avantajat o ducea foarte bine.Incercase sa isi schimbe si locul de munca....dar in zadar,acesta era tot pe urmele lui.Pana intr-o zi, cand fostul soldat a citit in ziar o stire,care i-a dat o speranta.
"Daca zicem ca nu avem pacat,ne inselam singuri,si adevarul nu este in noi" 1 Ioan 1:8
O speranta... ce-l poate scapa de pacatul lui infaptuit cu ani in urma. Regele sarbatorea patruzeci de ani de domnie si cu ocazia aceasta dadea un decret.
   Regele gratia pe toti dezertori !!!
Wow.....cel mai potrivit moment de a scapa de acest pacat care il urmarea din trecut.Aceasta a fost momentul in care s-a decis sa mearga in fata autoritatilor si sa marturiseasca.Intr-adevar,regele a dat gratierea.Intors la locul de munca ,a urmat acelasi scenariu....colegul  a venit sa ceara bani ...numai ca de data asta....s-a izbit de un refuz categoric...
   Sunt liber !!!!!
-Nu mai ai cu ce sa ma santajezi,nu mi-e frica de nimic,am primit gratierea !!!!!!


   Care este pacatul din viata noastra cu care ne santajeaza diavolul ? Caram povara lui in spate de zile,de luni poate de ani....si ne este frica de fiecare data cand ne santajeaza.Sunt camarute ale inimi noastre in care ne este frica sa il  lasam sa intre pe Dumnezeu.
 Cata vreme am tacut spune psalmistul David,mi se topeau oasele de gemetele mele necurmate.
Domnul Isus da gratierea  si ne face liberi.
"Veti cunoaste adevarul,si adevarul va va face slobozi"Ioan 8:32
Daca ne marturisim pacatul ,El ne va face liberi.Nu exista om fara de pacat,dar asta nu trebuie sa ne consoleze ca putem pacatui in continuare.Odata adus si marturisit in fata lui Dumnezeu,diavolul nu mai are nici un fel de putere asupra noastra,nu ne mai poate santaja cu nimic.
  Stai inaintea Lui,doar tu si EL si spune-i tot ce ai pe suflet daca vrei sa fii liber...LIBER IN HRISTOS !

     O noapte binecuvantata  si Domnul sa va vegheze somnul !!!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu