Versetul zilei

9 iunie 2011

O marturie extraordinara a Silviei Tarniceriu.


    Pentru cei care doresc s-o vadă, nu numai s-o audă pe sora Tărniceriu, înregistrarea începe de la minutul 01:18:00. pe linkul de mai jos, pus la dispoziţie, cu dragoste. Audiţie şi vizionare plăcuta.



                  http://www.ustream.tv/recorded/14901053


Dumnezeu sa o binecuvinteze !

3 comentarii:

  1. Am cunoscut-o personal pe Silvia prin anii '70 la casa parinteasca langa cetatuie in Iasi.Multumesc pt.link.O duminica presarata cu har si bucurie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Elena...iti multumesc pentru urarile tale.Intr-adevar este o femeie deosebita .Eu am mai auzit marturiile ei...si am citit si ceva scris de ea...dar ieri in mod deosebit m-a miscat foarte mult aceasta marturie...pentru ca nu stiu cati dintre noi....si recunosc sincer...nu stiu daca as putea accepta cu zambetul pe buze o asemenea incercare..dar cred ca asta este si ideea ..DEPENDENTA DE DUMNEZEU!
    Sa ai o zi minunata !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Vlad !!!Ma bucur pentru aprecierile tale si iti multumesc pentru vizita ta pe blogul meu...si vreau sa spun ca si eu ..tot din intamplare am ajuns pe site-ul vostru in urma cu cateva saptamani.Ma bucur ca promovati idei si subiecte diferite si nu aveti unele retineri....si aici ma refer,la promovarea unor subiecte care nu sunt agreate de "toata Lumea".
    Pentru mai multe discutii vom comunica pe email.Va multumesc pentru amabilitate !

    RăspundețiȘtergere