Versetul zilei

28 februarie 2011


     Astazi citeam un mesaj pe care l-am primit...si-i multumesc pe aceasta cale persoanei care imi trimite aproape zilnic.Sunt  o reala binecuvantare si stiu ca de cele mai multe ori Dumnezeu se foloseste de oameni pentru a ne vorbi. 
    Acest mesaj m-a pus pe ganduri foarte mult.De cele mai multe ori stam si discutam cu un prieten sau nu neaparat prieten... ci cu o persoana ,si vorbim despre o a treia persoana care nu este de fata.Consideram ca nu facem nimic grav,este doar o discutie nevinovata...dar atata timop cat persoana nu este de fata..se poate numi "BARFA"



     Vă mai amintiţi de mine?
 Numele meu este „Vorbirea de rău” sau „Bârfa”. Eu nu am nici o lege, ucid fără să am vreo armă de război, zdrobesc inimi şi ruinez vieţi.Sunt deosebit de vicleană, cu cât îmbătrânesc, cu atât puterea mea în loc să scadă, creşte. Am trecere la toate păturile sociale; sunt prezentă atât în casa săracului, cât şi în cea a bogatului, atât la şcoală cât şi la birou, dar cel mai bine mă simt în Biserică. Acolo par cea mai nevinovată, dar reuşesc să fac mari ravagii. Victimele mele sunt sortite pieirii, deoarece sub masca anonimatului, eu nu am o faţă care să fie văzută şi e imposibil să mi se dea de urmă.Eu nu am nici un prieten adevărat. Pe toţi cei care m-au acceptat, i-am distrus. Mie atât îmi trebuie, să arunc o pată asupra cuiva şi acela nu mai e niciodată ce a fost
    Am ruinat Biserici, am distrus familii, am dezbinat prieteni. Eu aduc nopţi albe, intrigi, certuri şi dureri de cap. Dacă nu pot distruge, sunt mulţumită şi să creez doar suspiciune şi astfel obiectivul îmi e pe jumătate atins.
    Cu multă plăcere vă stă la dispoziţie oricui, oriunde şi oricând, a voastră iubită Vorbire de rău (Bârfă, Clevetire, Defăimare)




2 comentarii:

  1. Într-adevăr, vorbirea de rău este cel mai rău lucru din viaţa omului. Dacă noi am privi la Cuvântul Lui Dumnezeu ar trebui să fim mai atenţi cu cei din jur şi să-i privim ca pe nişte oameni pentru care a murit Domnul Isus şi să fim atenţi ce vorbim despre ei. Este uşor să vorbeşti pe cineva de rău. Dar pun o întrebare de ce?
    Cât depinde de noi, să trăim în pace unii cu alţii !
    Doamne Isuse, ajută-ne să vorbim despre Tine şi nu despre alţii ! AMIN

    RăspundețiȘtergere
  2. Amin !!!!
    Dumnezeu sa ne dea intelepciune in vorbire ,in purtare si in tot ceea ce facem.
    Fii binecuvantat,Maranata !!

    RăspundețiȘtergere