Versetul zilei

31 august 2012

ASCULTAREA - o prioritate !

 Doua porunci pe care ucenicii le-au primit, iar EI... AU ASCULTAT.
Fapte 1: 4
" Pa cand se afla cu ei , le-a poruncit sa nu se departeze de Ierusalim, ci sa astepte fagaduinta TATALUI  pe care le-a zis EL, ati auzit-o de la mine "
SA NU SE DEPARTEZE si  SA ASTEPTE ! Fagaduinta Tatalui era, botezul cu Duhul Sfant care urma, dupa botezul cu apa facut de Ioan.
In Fapte 5 :32 , Petru spune: " Noi suntem martori ai acestor lucruri ca si Duhul Sfant, pe care L-a dat Dumnezeu celor ce asculta de EL"
Conditia  care sta la baza, este ASCULTAREA DE DOMNUL ! Nu putem spera si nici nu ne putem amagi ca avem Duhul lui Dumnezeu in noi, daca nu traim in ascultare de DOMNUL. Duhul  Sfant a fost dat si este dat din belsug si astazi, atentie...!!!! 
"DOAR CELOR CARE TRAIESC IN ASCULTARE DE DOMNUL ". Dumnezeu nu tine cont cine suntem, de unde venim, ce studii avem, ce functii detinem, etc...singura conditie..SA ASCULTAM.
Ascultarea deschide usa lui Dumnezeu si inchide usa diavolului, iar puterea pacatului nu poate fi biruita decat de un duh mai puternic, si acesta este doar Duhul lui Dumnezeu.
In 1 Ioan 4:4, ap. Ioan scrie: "Voi copilasilor, sunteti din Dumnezeu: si i-ati biruit, pentruca Cel ce este in voi, este mai mare decat cel ce este in lume"
CEL ce este in noi e mai tare decat duhul veacului...

"Doamne ajuta-ne sa stam in ascultare de  Tine si  prioritate in viata noastra sa facem ceea ce scrie in versetul 29 din Fapte 5: 
" TREBUIE SA ASCULTAM MAI MULT DE DUMNEZEU DECAT DE OAMENI"

Pentru noi aici...o noapte linistita, 
pentru cei de peste ocean ...o zi binecuvantata,
 Domnul sa ne binecuvinteze pe toti !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu