Versetul zilei

23 mai 2016

Legea Domnului!

Ca tot suntem intr-o perioada in care sunt alegeri, mi-am amintit de un verset din Scriptura care spune, ” Legea Domnului este desavarsita si invioreaza sufletul”(Ps.19:7)
La o anumita perioada de timp, in fiecare tara sunt alegeri, se alege un nou presedinte, un nou guvern si fiecare dintre acestia vin cu noi propuneri si noi legi, iar in functie de voturile lor acestea intra in vigoare sau nu. Dupa cum stim nu intotdeauna legile date de oameni sunt si cele mai bune. Sunt legi poate in defavoarea unei anumite categorii de oamenii sau in favoarea unora, insa indiferent ce fel de legi sunt, ele nu raman niciodata vesnice si nici nu sunt desavarsite.  Legile date de oamenii sunt schimbatoare si cu toate ca stim acest lucru suntem obligati sa le respectam.
Nerespectarea unei legi in vigoare atrage sanctiune si pedeapsa.
Exista insa o lege despre care stim ca este si buna, si dreapta, si vesnica. Este o lege care este desavarsita si ea nu se schimba niciodata, ba mai mult legea aceasta ne invioreaza sufletul.
 Aceasta lege este singura lege care nu are in vedere fata omului, nu favorizeaza pe unii si nici nu defavorizeaza pe altii. Este o lege dreapta si ea ramane in vigoare vesnic. 
Aceasta este Legea Domnului!
Omul insa in nepasarea lui nu-i pasa de legile lui Dumnezeu. Fiecare si-a croit un drum asa cum a crezut de cuviinta, si-a facut obiceiuri, ritualuri, respecta traditii insa de cea mai mare Lege, nu-i pasa.
Sfideaza cu buna stiinta Legile lui Dumnezeu si asta doar pentru a respecta o lege data de un om, care astazi este in vigoare si maine nu....
Temelia Cuvantului este Adevarul si toate legile Tale cele drepte sunt vesnice!
Psalmii 119:160
Sunt drepte si sunt vesnice! Ele nu se schimba pentru ca Insusi Creatorul acestor Legi este vesnic. 
Isus Hristos este Acelasi, ieri, azi si in veci!
Da-mi pricepere ca sa pazesc Legea ta si s-o tin din toata inima mea!
Ps.119:34

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu