Versetul zilei

27 aprilie 2016

Tu ce spui? Pentru ce a murit Isus?

Datorita faptului ca vin sarbatorile lumea este atat de agitata atat in trafic, in magazine si oriunde te duci este aglomeratie mare, accidente pe sosea si multa, multa imbulzeala. Dar chestia asta, nu numai astazi este, ci aproape zilnic.
Ma intreb daca nu cumva omenirea  si-a pierdut ratiunea?
Vad atata preocupare doar pentru ”NOI”, doar persoana noastra sa fie satisfacuta, doar noi sa ne simtim bine. Nu cumva pierdem esenta...?
Din pacate, eu cred ca omul a pierdut-o de mult....! 
Atunci cand Dumnezeu a facut planul de salvare pentru omenire, a avut un scop precis, OMUL insa a denaturat ceea ce a facut Dumnezeu.
Isus nu si-a dat viata la Golgota rabdand chinurile morti ca noi sa avem mese imbelsugate, oua rosii, cozonacii si miel la tava. Nu acesta a fost scopul Lui. Nu spun ca e rau sa ai pe masa ce-ti trebuie, dar ca sa trudesti o saptamana-doua doar pentru a nu-ti lipsi nici cel mai mic detaliu de pe masa festiva...e  deja prea mult. Ba mai mult, zilele trecute ascultam la radio Vocea Evangheliei, un reportaj facut in oras. Oamenii erau intrebati ce sarbatorim la Florii?
Am fost ingrozita sa aud ce raspunsuri au dat...si toate acestea veneau din gura unor oameni care se declara crestini de 2000 de ani.
Pacatele noastre erau prea multe si prea mari, iar noi nu am fi putut sa ne caram povara, de-aceea Isus a luat vina noastra asupra Lui, S-a facut pacat ca noi sa fim liberi.
Ce faci tu cu libertatea aceasta?
Ce fac eu cu libertatea pe care am primit-o?

Dumnezeu sa ne dea intelepciune sa cautam sa cunoaste Adevarul.
Adevarul ne va face cu adevarat slobozi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu