Versetul zilei

7 iulie 2015

Miza este chiar sufletul tau....

O problema serioasa a vremurilor pe care le traim este cea a identitatii, de-aceea vedem nu numai multa confuzie, comportamente deviante duse la extrem si atitudini tot mai ciudate.
Sunt multe invataturi, predici, carti si multe alte resurse, insa sunt putini cei care sunt interesati sa afle cu adevarat "cine sunt", se potriveste ceea ce spunea Mantuitorul: 
"sunt putini cei care o afla", doar cei care stiu cine sunt, vor cauta cu adevarat ceea ce trebuie gasit, restul nu stiu si in mod real nu ii intereseaza!
Domnul nu are favoriti, El are pentru toti....Ceea ce ne cere EL este o inima franta, pocaita si un duh ascultator!
Daca nu stii cine esti, cum vei distinge duhul manifestat de Hristos si cel manifestat de falsul Sau inlocuitor?
Identitatea ce ne este data de ceilalti sau pe care ne-o alcatuim singuri, va avea o mare influenta asupra intregii noastre vieti,de-aceea falsul inlocuitor, vrea si reuseste sa-i faca pe cati mai multi sa traiasca pentru lumea aceasta, sa piarda din vedere adevarul, nevoile sufletului si implicit viata vesnica.
Toate actiunile, alegerile, deciziile noastre de zi cu zi decurg in functie de identitatea pe care o avem.De aceea  cea mai importanta este revelatie pentru un crestin! 
Doar cei care stau asezati pe temelia adevarului si a caror inima a fost reinnoita de Duhul lui Dumnezeu sunt protejati si vor fi,de "porti false ale cerului".
Doar cei care il cunosc pe Hristos, cei care isi cunosc identitatea vor face diferenta, intre adevar si minciuna: "Descoperirea cuvintelor Tale da LUMINA,da PRICEPERE....cui?.....celor fara rautate"(Ps119:130)...cu alte cuvinte celor reinnoiti, celor cu adevarat schimbati!
Sa nu mai pierdem nici o zi,sa ne gasim printre "cei care o afla", pentru ca lupta va fi tot mai crancena, pentru ca miza este mare!
Miza sunt tocmai.....sufletele noastre! 
Doamne ajuta-ne, lumineaza-ne...astfel incat, Hristos sa devina o realitate pentru noi! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu