Versetul zilei

5 iulie 2015

Si...cred ca are dreptate!

Cu toate ca a fost vehement si este inca criticat de foarte multi, iata declaratia fostului presedinte al tarii, chiar daca e facuta in stilul lui caracteristic, trebuie sa-i dau dreptate.

"Avem un premier care stă pitit pe la Istanbul. Şchiop, dar a luat decizia cu moscheea, ceea ce ne face să ne gândim că a fost operat la cap, nu la picior. E o poveste, dacă n-ar fi tragică, ar fi comică (...) Astfel de decizii sunt nesăbuite, dacă nu chiar antinaţionale. Avem o minoritate de 60-70.000 de musulmani, avem moschei la Constanţa, dar să faci cea mai mare moschee din Europa si sa aduci 600.000 de studenţi mulsulmani.(...) Nu există risc mai mare decât să aduci studenţi musulmani în ţară", a spus fostul preşedinte, la o întrunire a PMP, care s-a desfăşurat la Piteşti, potrivit mediafax.ro.

Fostul preşedinte consideră că această decizie trebuie discutat în Consiliul Suprem de Apărare a Ţării şi că proiectul trebuie respins.

Guvernul a decis printr-o hotărâre de guvern, să ofere Muftiatului Cultului Musulmanilor un teren de peste 11.000 de metri pătraţi în Bucureşti, pe o perioadă de 49 de ani, pentru construirea celei mai mari moschei din Europa. Terenul respectiv este situat lângă Centrul Expoziţional Romexpo, iar valoarea sa ar fi estimată la patru milioane de euro. Singura condiţie pe care a impus-o guvernul este ca lucrările de construcţie a moscheei să înceapă în trei ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu