Versetul zilei

30 mai 2014

Fara teama si fara sa privesti inapoi, victoria este a ta!

In general cand vorbim de teama, stim ca acest sentiment da  nastere la ceva. Da nastere unei retineri, si Ii subestimeaza increderea si puterea Lui, iar Domnului nu-i plac fricosii. 
În dragoste nu este frică; ci dragostea desăvârşită izgoneşte frica; pentru că frica are cu ea pedeapsa; şi cine se teme n-a ajuns desăvârşit în dragoste.
1 Ioan 4:18 
În dragoste (pentru Domnul) nu este frică. Atunci cand Domnul iti face o chemare si-ti spune "pleaca de unde esti", trebuie sa asculti aceasta chemare.Numai ca si la noi intervine, ceea ce a intervenit in viata sotiei lui Lot, "pleaca si nu te uita inapoi".Sotia lui Lot lasa ceva in spate si ii era greu sa nu priveasca spre
 "acel ceva". La randul nostru si noi vom lasa "ceva" in spate si daca ne uitam in  Luca 9: 61-62, iata ce raspunde Isus in vers. 62:
Un altul a zis: „Doamne, Te voi urma, dar lasă-mă întâi să mă duc să-mi iau rămas bun de la ai mei.”Isus i-a răspuns: „Oricine pune mâna pe plug, şi se uită înapoi nu este destoinic pentru Împărăţia lui Dumnezeu.”
De cate ori nu am privit inapoi...?
Ne dorim sa-L cunostem pe El, si chiar ne rugam deseori " Doamne ajuta-ma sa te cunosc tot mai mult, sa inteleg Voia Ta, etc", insa suntem noi gata sa platim pretul cunoasterii LUI?
Cati pasim intre prapastia "cunoasterii"  si a "trairii" ?
Avraam este exemplul nostru cel mai bun.A renuntat la toate notiunile lui anterioare si a plecat. De ce? Pentru ca stia ca nu pleca singur.
Poate ca simti chemarea Lui dar teama este cea care impiedica actiunea ta, 
"vino, vreau sa te fac pescar de oameni".
Esti dispus(a) sa accepti?
Cuvantul Lui este demn de incredere si stiu ca atunci cand El ne cheama si noi acceptam, nu putem decat sa fim biruitori si binecuvantati.
Pleaca din locul in care esti, du-te sa fii pescar de oameni, insa fara teama si fara sa privesti inapoi!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu