Versetul zilei

17 august 2013

Cornel Avram - Pericolul prieteniei cu lumea

Astazi mi-am facut timp sa ascult un mesaj extraordinar.
Nu va i-a decat 60 de minute, dar merita sa va faceti timp sa ascultati acest mesaj, este cruda realitate in care traim.
Ma rog ca Dumnezeu sa ne dea intelepciune sa constientizam fiecare eveniment si fiecare moment in care ne gasim astazi.

2 comentarii:

  1. Am ascultat predica aceasta de la inceput si pana la sfarsit. Mi-am adus aminte de multi lideri din Romania, care slujesc la amvoanele bisericilor crestine. Repet: multi lideri crestini de-ai nostri. Acesti lideri la ora actuala, pentru ei compromisul nu mai exista. Accepta orice! Singurul lucru pe care ei, inca nu l-au facut de cunoscut ca este acceptat, este:homosexualitatea si lesbianismul. Am toata convingerea despre acesti oameni care se pretind ca sunt slujitorii lui Dumnezeu ca atunci cand aceste uraciuni vor avea un cadru legal in Romania, ei, liderii nostrii, pe care dragi cititori ai acestui blog ii aveti si ii considerati ca lucratori pusi de Dumnezeu in adunarea voastra crestina,(pe multi dintre ei)ii veti vedea ca vor accepta aceste lucruri scarboase in adunarea unde ei va slujesc. Pacatul vine cu pasi marunti. Odata acceptat, diavolul prin fisura facuta mai aduce cu el inca sapte. Cele sapte largesc calea adunarii pe care ne-au lasat-o batranii nostri si mai aduc si alte, alte duhui necurate, pana cand adunarea devine inaintea lui Dumnezeu la fel de uracioasa si nesuferita ca si pacatele scarboase.
    Imi aduc aminte de un vis, al unui membru dintr-o adunare mare din Romania. "Se facea ca in adunarea lui, in adunarea aceea mare (biserica locala), era un izvor, ca o fantana arteziana. Fantana era tare frumoasa si atragatoare. Multa lumea venea si se adapa de acolo. Insa o voce ia zis: apa din care se adapa acest popor este iradiata si aparatul de masurare a radiatiilor nu se afla la conducatorii acestei adunari. Poporul acesta bea apa otravita si dupa o vreme va murii. Izvorul curat care aduce vindecare se gaseste in alta parte." Si repectivul membru, a vazut undeva departe de biserica sa un izvor simplu, modest, unde putine suflete veneau si se adapau acolo. In urma acestui vis, s-a dus la pastorul bisericii si i-a istorisit visul. Acesta, l-a batut pe umar si i-a zis:
    -"Bine frate, bine! Mi-ai povestit visul, acum poti sa pleci."
    Cu o nepasare crasa, pastorul acelei mari biserici a sfidat mesajul lui Dumnezeu. In loc sa ia exemplul ca cei din Ninive, el, ca un inger pazitor al adunarii aceleia mari nici nu i-a pasat ca Domnul nu era in adunarea aceia, cu toate caci este foarte fregventata de cei mai mari predicatori din tara si chiar peste hotare.
    Eu ma intreb: sa fii membru intr-o adunare crestina si sa nu sti tu caci izvorul din care te adapi este otravit? Ce fel de duh te calauzeste atunci? Cum poti sa multumesti lui Dumnezeu de lucrarile ce se fac acolo cand ele nu vin din Duhul lui Dumnezeu, ci doar o imitatie perfecta este prezenta in acel loc si tu strigi pentru aceasta:"slava lui Dumnezeu, aleluia, amin! Cum e posibil asa ceva? La duhul fals sa spui ca-i Duhul Sfant si cand Duhul Sfant vorbeste si mustra sa zici ca nu Domnul vorbeste ci omul? De multe ori stau si ma cutremur cand vad atata ratacire in popor.
    Atunci nu ma mir cand aud ca la portile adunarilor noastre intra duhurile Sodomei si Gomorei si poporul in loc sa-si chinuie sufletul (ca Lot), el zice bun venit si aplauda venirea lui.
    Tu care citesti aceste randuri, unde te aflii tu? Din ce izvor te adapi? Ce te face convins ca semeni cu Hristos? Pe ce se bazeaza garantia mantuirii tale? Intelegi tu toate aceste randuri?
    ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma cutremur la ceea ce a'ti scris. Ma rog Domnului sa ne dea un duh de veghere si de discernere atat noua, cei din adunari care stam si ascultam pe acesti robi ai Domnului, cat si slujitorilor lui Dumnezeu ca sa ramanem pana la capat in picioare in fata adevarului.

    RăspundețiȘtergere