Versetul zilei

16 aprilie 2013

Aduceti cereri cu multumiri !

"Nu va ingrijorati de nimic, ci in orice lucru, aduceti cererile voastre la cunostinta lui Dumnezeu, prin rugaciuni si cereri, cu multumiri" 
Filipeni 4:6
Ieri citeam acest verset si m-am rugat Domnului sa il inteleg asa cum a fost transmis de ap. Pavel, si intr-adevar daca luam fiecare fraza in parte Dumnezeu ne va descoperi totul.
Desi tare greu ne este noua oamenilor sa punem in aplicare acest lucru, totusi Domnul Isus ne cere sa facem asta. NU va ingrijorati de nimic...ci in TOATE LUCRURILE, aduceti la cunostinta lui Dumnezeu.
Sa fie oare, Dumnezeu atat de nestiuitor....? El care ne-a creat atat pe noi cat si intregul univers, El care stie si numarul firelor de par, si cate avem, si cate ne cad ...sa nu cunoasca problema noastra? Sa nu cunoasca El situatia ta financiara, sa nu cunoasca durerea ta din spate, durerea de cap, sau alta suferinta pe care o ai? Crezi ca Dumnezeu nu cunoaste, ca nu ai un loc de munca sau nu stie El ca pantofii tai s-au rupt, si nu ai ce imbraca? Sa nu cunoasca  El oare, problema din familia ta, relatia  subreda dintre tine si sotia sau sotul tau, dintre tine si copii tai ?
Chiar crezi ca nu cunoaste toate aceste lucruri?
NICIDECUM....!!!
Imi amintesc un proverb din batrani:"copilul care nu plange..nu primeste lapte".  La fel si Dumnezeu, cunoaste totul, dar abia atunci intervine in viata noastra spre a le rezolva, doar daca i le spunem, doar daca cerem ajutorul Lui.
Dar cum i le facem de cunoscut? Prin rugaciuni si cereri...CU MULTUMIRI!
In rugaciunile noastre aducem lauda si glorie la adresa Numelui Sau, aducem multumirile noastre pentru modul cum s-a ingrijit pana in prezent de noi, iar mai apoi cererile. Insa Biblia ne spune ca:
atunci cand venim cu cereri inaintea Domnului, trebuie sa fim convinsi ca am si primit.
"De aceea vă spun că orice lucru veţi cere, când vă rugaţi, să credeţi că l-aţi şi primit, şi-l veţi avea."Marcu 11:24
Asta inseamna ca dupa ce am adus cererile noastre sa venim din nou cu multumire pentru modul in care ne-a si rezolvat aceea cerere, aduceti....cu MULTUMIRI, incheie versetul 6 din Filipeni 4

Vino inaintea Domnului cu TOATE problemele tale, vino cu toata sinceritatea, ia-ti un timp de partasie sa Ii spui toate aceste necazuri, si El le va rezolva. Nu face rugaciuni, doar formale, nu face rugaciuni "pe fuga"....telegrafice...Domnul vrea sa Ii spui pe indelete totul si sa Il rogi sa te ajute, si Eu sunt convinsa ca o va face, si stiti de ce spun asta.....pentru ca mie mi-a rezolvat o sumedenie de cereri si inca mai am aduse inaintea LUI si sunt convinsa ca le va rezolva.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu