Versetul zilei

20 februarie 2013

Cat de des citesti ?

Citind in Biblie constat pe zi ce trece, ca in ea gasesc tot mai multe invataturi in toate domeniile  vietii.Citeam zilele trecute, cata literatura crestina este arsa si cum unii crestini incearca sa ascunda Biblii ca sa nu le fie confiscate.Noi, slava Domnului pana acuma am fost atat de binecuvantati incat putem purta Biblia in geanta, putem citi oriunde suntem, nimeni nu ne intreaba de sanatate, dar oare cat citim din ea...?
Degeaba sta Biblia  in biblioteca din fiecare camera, daca nu citim.Este ca si cum am sta in jurul unei mese foarte imbelsugate, dar nu mancam nimic. Faptul ca avem bucate alese pe masa, faptul ca privim la ele, nu ne ajuta sa ne hranim organismul.
La fel este si cu Biblia. Ea este hrana pentru suflet, dar  niciodata sufletul nostru nu va fi saturat doar privind la ea.Si mai este un lucru la care trebuie sa meditam, oricat de des mancam, efectul hranei nu este pentru cateva zile sau saptamani si oricat de mult am manca, flamanzim din nou. La fel este si cu Scriptura, oricat am citit azi... maine cu siguranta ne va fi foame din nou, asta daca tinem cont de cerintele sufletesti. Asa ca cel mai bun lucru pe care il putem face, este sa citim BIBLIA !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu