Versetul zilei

23 august 2012

ESTI SIGUR DE ZIUA DE MAINE !

Am venit de la biserica si  inainte de a merge la somn, am deschis calculatorul sa imi citesc mesajele si sa scriu cateva ganduri pe blog.Altul  imi era mesajul, dar rasfoind mesageria....am dat de un link, care cel putin la prima vedere mi-a atras atentia.
"Milionarul Dragoş Nicolae Pop a murit în somn"
Dragoş Nicolae Pop, al 211-lea milionar şi al treilea deces din TOP 300, în 2012
Socant, nu...?
Acţionar al unui important distribuitor de medicamente din România, Dragoş Nicolae Pop, 44 de ani, a decedat, miercuri seară, în urma unui atac coronarian (si asta in timpul somnului) Doi alţi milionari români au decedat anul acesta.
Dragoş Nicolae Pop este una din poveştile de succes ale mediului de afaceri, un om care a pornit dintr-o poziţie inferioară social şi financiar şi a reuşit să ajungă unul dintre cei mai bogaţi oameni ai ţării. ADM Farm, firma pe care a creat-o, este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa românească de medicamente. Milionarul român a decedat ieri seară, 22 august, în urma unui atac coronarian, la vârsta de 44 de ani, conform unor surse apropiate lui Pop.(sursa http://www.ziuanews.ro/)

Mi-a venit imediat in minte acel verset: 
" Dar Dumnezeu i-a zis: „Nebunule! Chiar în noaptea aceasta ţi se va cere înapoi sufletul; şi lucrurile pe care le-ai pregătit ale cui vor fi?”
Avea de toate, era milionar.....dar nu a contat...!
 Nu cunosc viata acestui om, ma refer strict la titlul aceste stiri..."milionar mort in timpul somnului"
Regret, ca  era un  om inca tanar si avea viata inainte....dar din punctul de vedere al nostru ca si oameni. Noi avem acest obicei de a spune "ai viata inainte"...dar,  CAT..?
Care viata....? Cine a hotarat cat sa traim...?...Noi...?
Firul vietii noastre e in mana lui Dumnezeu, pentru ca EL ne-a daruit-o. Poate la noapte Dumnezeu hotaraste sa ne ia inapoi darul pe care ni l-a facut, pentru ca eu consider viata, un dar din partea LUI.

Dragul meu, indiferent ca esti sarac si asta seara poate nu ai avut delicatese la cina sau poate nu ai avut deloc mancare, indiferent ca esti multi-miliardar, poate ai  atat de multi bani, incat ii  risipesti pe lucruri fara de valoare, poate iti negilijezi sanatatea, familia, copiii, poate te neglijezi chiar pe tine. Iti iei doua joburi, muncesti de dimineta pana seara tarziu, si ce este  cel mai important "SUFLETUL"...TI-L NEGLIJEZI.
  Te gandesti  ca ai viata inainte, nu uita.....si iti reamintesc un verset din Biblia, nu o spun eu, ci DUMNEZEU spune: "...Nebunule! Chiar în noaptea aceasta ţi se va cere înapoi sufletul; şi lucrurile pe care le-ai pregătit ale cui vor fi?”
Adevaratele valori nu se pot cumpara cu bani si adevaratele bogatii nu consta in numarul  banilor din conturile tale. Doar lucrurile de mana a doua le poti cumpara cu bani. MANTUIREA sufletului este PRIORITARA in viata noastra si indiferent de numarul banilor, VIATA VESNICA nu o putem cumpara.
Cardul rezolva problemele aici, dar nu poate rezolva nimic in vesnicie !
Cu bani cumparam o diploma( caci si-asa e in trend), putem cumpara  o pozitie in societate,  putem cumpara  functii inalte, putem cumpara trupul unor femei, dar NICIODATA cu bani nu-l cumparam pe HRISTOS.
Pretul LUI este prea mare ca sa il poata cumpara vreun miliardar, pretul jertfei LUI si sangele care a curs la GOLGOTA nu este de vanzare...... ESTE GRATIS !!!
"Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică"
TOT CEEA CE TREBUIE SA FACI....sa crezi !!!
 Astazi  suntem aici...dar maine...? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu