Versetul zilei

11 iulie 2012

Traieste...dar nu oricum !

   Din nou revin asupra cartii lui Daniel.Am spus mai demult ca aceasta carte imi place tare mult si oridecate ori am ocazia citesc si recitesc despre acest "DANIEL".
Intr-adevar...rar mai gasim credinta ca cea a lui Daniel.
  Daniel si prieteni sai, erau intr-o tara straina, dar datorita principiilor pe care nu le-au uitat, ei au dobandit respectul celor din jur.Cel care ii supraveghea si-a riscat viata aducandu-le mancarea pe care au cerut,dar a facut asta doar din respectul pe care il avea fata de acesti crestini.
  Respectul  se castiga, nu se impune !
  Nu poti cere cuiva respect atata timp cat viata ta morala nu impune acest lucru.Lumea de azi...cei care nu il cunosc pe Dumnezeu, urasc crestinii....dar stiti care este motivul...?
   Unul singur...... nu isi traiesc viata conform credintei declarate !
Traind o viata dupa Voia lui Dumnezeu putem castiga respectul celor necredinciosi. Omul care are o atitudine respingatoare fata de Dumnezeu, indiferent cat de mult isi arata  aversiunea fata de cei credinciosi, nu o va putea face niciodata fata de tine si fata de mine, daca noi  ca si crestini traim o viata curata, respectam pe cei din jur, aratam amabilitate si iubire fata de semeni.
   Fara vorbe,fara predici prea multe, doar prin  comportamentul nostru  si este suficient !!!
"Atunci cand noi ca si crestini traim Scriptura.....atunci si pacatosii vor asculta ce spune  Cuvantul lui Dumnezeu "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu