Versetul zilei

10 iulie 2012

Lumea de afara !

   Astazi parca mai mult ca niciodata se implineste fiecare cuvant din Scriptura.Este atat de trist ca implinirea ei se face chiar de catre cei care cunosc Cuvantul lui Dumnezeu.
  Tare de multe ori punem la indoiala Cuvantul  Bibliei si promisiunile lui Dumnezeu.Multi stim ca exista viata dupa moarte, multi stim  si cu toti am citit ca Domnul Isus va reveni a doua oara, stim ca va exista o judecata si o rasplatire a fiecarei fapte...si cu toate astea prin comportamentul nostru NEGAM acest lucru.

  Zilele trecute stateam de vorba cu o tanara credincioasa, si prin multele discutii pe care le-am purtat, mi-a zis ca  trece printr-o perioada foarte dificila...spiritual.Nu isi gaseste locul, tot ce se intampla in jurul ei  nu ii aduc decat dezamagire...si parca e la capatul puterii.
Daca nu veghem, aici este momentul cel mai prielnic pentru diavol.
  Stiu un singur lucru: atunci cand din ecuatia vietii noastre il scoatem pe Dumnezeu, inima noastra ramane goala, si cum un loc nu poate ramane gol....se va umple cu ceva...
Daca dispare Dumnezeu...categoric, locul va fi umplut de pacat.


"Dina, fata pe care o născuse lui Iacov, Lea, a ieşit să vadă pe fetele ţării. Ea a fost zărită de Sihem, fiul hevitului Hamor, domnitorul ţării. El a pus mâna pe ea, s-a culcat cu ea şi a necinstit-o." Geneza 34:1-2

 Daca vrei ca in inima ta sa nu intervina schimbari care iti pot pereclita  relatia ta cu Dumnezeu :
  • cauta sa nu iesi afara din locul unde este altarul !
  • nu iti cauta loc de poposire  in poporul care este strain de legile lui Dumnezeu !
Dina, fiica lui Iacov, nu a vrut decat sa vada  fetele tari:  vers.1-"a iesit sa vada". Intentia ta poate nu este sa mergi si sa  ramai in lume...dar poate ai iesit sa vezi doar...ce mai este nou "in lume".
Dragi tineri, lumea de afara nu actioneaza dupa legile lui Dumnezeu. Poposind in aceasta lume relatia ta cu Tatal se afla in primejdie.La inceput  totul pare in regula, dar pe masura ce incepi sa te adancesti in aceasta lume, pacatul nu ti se mai pare  ceva rau, ba mai mult incepe sa iti fie un mod de viata.
  Aici incepe pocainta de forma, iar aceasta este o consecinta a unei valori spirituale deformate.Pocainta formala se multumeste doar cu un act de botez si cu bogatiile Sihemului, pocainta adevarata inseamna  NASTEREA DIN NOU.A fi nascut din nou inseamna a umbla in sfintenie zi de zi .
  POCAINTA ADEVARATA CAUTA BINECUVANTAREA FINALA
 ALATURI DE RASPLATA !Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu