Versetul zilei

8 mai 2012

Marturisirea pacatului !

    Mandria, frica si rusinea  de oameni ne fac sa caram in spate un bagaj greu. Calatorim pe drumul catre cer incarcati in spate cu povara pacatelor.Nu avem pace, nu avem liniste, nu avem somn, nu mai avem iubire nici macar pentru cei din casa noastra, dar sa mai avem pentru cei din jurul nostru....nu mai avem...nimic.Pacatul marturisit aduce eliberare, il ingropam ...si nu il innoim. 
    De ce trebuie sa marturisim pacatul din viata noastra ?
-Pentru ca oricum va fi descoperit in ziua aceea. 
-Pentru ca produce durere in  mintea si sufletul nostru.
-Pentru ca produce imbolnavirea inimii si a trupului  nostru .
-Pentru ca atrage pedeapsa.
   Atrage pedeapsa in familia noastra, asupra copiilor nostri, atrage pedeapsa in bisericile noastre si  nu vom avea parte de binecuvantarile Domnului. 
.....Îşi ţine dragostea până în mii de neamuri de oameni, iartă fărădelegea, răzvrătirea şi păcatul, dar nu socoteşte pe cel vinovat drept nevinovat, şi pedepseşte fărădelegea părinţilor în copii şi în copiii copiilor lor până la al treilea şi al patrulea neam!
Exod 34:7
„Domnul este încet la mânie şi bogat în bunătate, iartă fărădelegea şi răzvrătirea; dar nu ţine pe cel vinovat drept nevinovat şi pedepseşte fărădelegea părinţilor în copii până la al treilea şi al patrulea neam" 
Numeri 14:18

" Acum, te rog, iartă-mi păcatul, întoarce-te cu mine, ca să mă închin până la pământ înaintea Domnului.”  1Samuel 15:25

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu