Versetul zilei

12 mai 2012

Ma incred in EL.....!

  De fiecare data, cand intampina greutati Wiliam, credinciosul spunea: 
"Toate spre binele nostru "
Intr-o zi  a ajuns la servici, fiind miner de meserie, si inainte cu cateva minute de a fi  coborat in mina cu colegii lui, a venit un caine si i-a furat mancarea din punga. Wiliam, din instinct a luat-o la fuga dupa caine sa isi recupereze hrana, pentru ca  avea nevoie de ea. Inginerul de schimb, nu a mai putut astepta pana vine credinciosul si a coborat  cu ceilalti mineri, iar Wiliam a ramas sus. In colivia care ii cobora colegii, toti radeau si isi bateau joc spunand:
"Toate spre binele nostru ".
Intors, Wiliam a constatat ca a ramas de colegi si se necajea ca au plecat fara el, dar cu toate acestea increderea lui a ramas neclintita in Dumnezeu.Intr-adevar "toate lucreaza spre binele celor ce se incred in EL", si Domnul isi pazeste copiii SAI. Si  de aceasta data l-a pazit pe Wiliam . Cablul care ii cobora in galerie pe mineri, s-a rupt si niciunul nu a scapat cu viata.

Cand Dumnezeu are un plan cu tine si vrea sa te salveze, se foloseste de cele mai "bizare" sau cele mai  neintelese situati de catre noi, dar toate acestea le foloseste spre binele nostru.
Pazeste pe cei ce se incred in EL si nu lasa sa le fie amenintata viata in nici un fel. Desigur  sunt momente pentru noi oamenii cand nu intelegem nimic din planul lui Dumnezeu dar, dau Slava LUI, ca si in aceste momente neintelese are o binecuvantare pregatita.
Increderea mea ramane in El !
Ma incred chiar si atunci cand nu-i inteleg planurile in totalitate, ma incred si atunci cand intarzie cu raspunsul, ma incred si atunci cand tace, pentru ca  stiu ca fiecare lucru este spre binele meu.

Ma incred in EL pentru ca Il ador, pentru ca Il iubesc  si  pentru ca in ciuda defectelor mele Dragostea LUI nu m-a parasit niciodata, ma copleseste cu bunatatea LUI, imi da aceea putere de care am nevoie de fiecare data, ba chiar ma surprinde cu binecuvantari in fiecare zi.

2 comentarii:

  1. Un blog minunat, Domnul sa te binecuvinteze!

    RăspundețiȘtergere
  2. Amin !!!
    Multumesc pentru vizita si pentru aprecieri.La fel va doresc si eu numai binecuvantari!

    RăspundețiȘtergere