Versetul zilei

24 martie 2012

IADUL !

Foarte putin mai auzim mesaje despre IAD. Noi ne pregatim  anticipat sa traim in RAI inca de acuma si  incercam cumva sa cosmetizam BIBLIA,incercam sa spunem ca lumea s-a schimbat ,spunem ca vremurile s-au schimbat,noi de fapt ne-am schimbat, religia pe care o avem...incercam sa o schimbam....dar SINGURUL pe care nu il putem schimba este CUVANTUL LUI DUMNEZEU.
Aseara am avut harul sa aud cel mai provocator mesaj pentru mine...poate nu pentru toti....dar pentru mine a fost.
Tare mult as vrea sa intelegem ca IADUL este un loc real,

sa intelegem ca pocainta nu este "o joaca cu Dumnezeu",sa intelegem ca indiferent carui cult apartinem si indiferent de slujirea pe care o facem,pastori,cantareti,sau un simplu membru de pe ultima banca,indiferent cate misiuni facem,indiferent in cate  proiecte suntem implicati,indiferent de zeciula pe care o punem....NIMIC nu ne va salva de IAD...atata timp cat traim in pacat.

Dumnezeu este un Dumnezeu al iubirii si al dragostei...dar sa nu uitam ca este si DUMNEZEUL DREPTATII.
Daca traim o viata duplicitara vom avea parte de DUMNEZEUL DREPTATII,pentru ca altfel ar fi un Dumnezeu incorect fata de inaintasi nostri si fata de mai marii eroi ai credintei.
Acum stim foarte bine sa mascam pacatul...sau cel putin asa credem ca il mascam,dar va veni o zi in care pacatele noastre vor fi descoperite inaintea tuturor."

"Dar Eu vă spun că oricine se mânie pe fratele său va cădea sub pedeapsa judecăţii; şi oricine va zice fratelui său: „Prostule!” va cădea sub pedeapsa Soborului; iar oricine-i va zice: „Nebunule!” va cădea sub pedeapsa focului gheenei"
Matei 5:22
"Nu ştiţi că cei nedrepţi nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu? Nu vă înşelaţi în privinţa aceasta: nici curvarii, nici închinătorii la idoli, nici preacurvarii, nici malahii, nici sodomiţii,
nici hoţii, nici cei lacomi, nici beţivii, nici defăimătorii, nici hrăpăreţii nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu"
1 Corinteni 6: 9-10
"Nimic întinat nu va intra în ea, nimeni care trăieşte în spurcăciune şi în minciună; ci numai cei scrişi în Cartea Vieţii Mielului"
Apocalipsa 21:27
"Afară sunt câinii, vrăjitorii, curvarii, ucigaşii, închinătorii la idoli şi oricine iubeşte minciuna şi trăieşte în minciună!"
Apocalipsa 22:15
"Dar, cât despre fricoşi, necredincioşi, scârboşi, ucigaşi, curvari, vrăjitori, închinătorii la idoli şi toţi mincinoşii, partea lor este în iazul care arde cu foc şi cu pucioasă, adică moartea a doua.”
Apocalipsa 21:8


"Opriţi-vă şi să ştiţi că Eu sunt Dumnezeu: Eu stăpânesc peste neamuri, Eu stăpânesc pe pământ.” 
Psalmii 46 :10
Recomand mesajul fr. Nelu Brie.
Domnul sa cerceteze inima tuturor celor care il vor asculta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu