Versetul zilei

28 ianuarie 2012

Ce faci cu sufletul tau ?

    Traim intr-o lume atat de preocupata si atat de prinsa  cu problemele care apar zi de zi inaintea noastra incat  de prea putine ori mai stam si ne gandim la sufletul nostru.Lumea in care traim a devenit atat de mizerabila si pe zi ce trece parca nimanui nu-i mai pasa de ceea ce se spune in Matei16:26:
   "Şi ce ar folosi unui om să câştige toată lumea, dacă şi-ar pierde sufletul? Sau ce ar da un om în schimb pentru sufletul său?"
  Am primit  in dar o viata cu un suflet viu  pe acest pamant si care ne poate  fi luata inapoi in orice clipa,pentru ca nu noi suntem stapani pe ea.
  Materialistii  ne spun sa nu ne facem grija in privinta sufletului nostru pentru ca el nu exista si totul este materie.
  Cei ateisti declara clar si raspicat,ca  dupa moarte totul s-a sfarsit,iar necredinciosi se folosesc de bunatatea lui Dumnezeu si spun ca Cineva asa bun nu ar arunca pe om in iad.Cea mai mare categorie sunt religiosii.Acestia spun de fiecare data:"nu am omorat pe nimeni,n-am furat din curtea nimanui,n-am facut cutare sau cutare lucru.....s-o indura Dumnezeu de mine ca mi-am dat toata silinta"
  "Ce i-ar folosi unui om sa castige toata lumea....daca si-ar pierde sufletul?"
  Prin acest verset intelegem ca sufletul nostru e NEMURITOR.
La mormant nu se termina totul.....ci abia acolo  incepe!
Acolo incepe vesnicia !
   In ce  categorie te regasesti ?
Poate nu gandesti ca materialistul, ateistul sau necredinciosul...dar daca te regasesti in marea multime de religiosi....atentie ca te amagesti singur.Biblia spune ca orice suflet va sta in fata LUI la marea judecata.
Nu cu mult timp in urma,sotul unei prietene a facut accident vascular si a ajuns in spital.Stiti care a fost prima lui declaratie cand a inceput sa isi revina....???
"AICI NU CONTEAZA CINE ESTI SI CE AI...AICI TOTI SUNTEM EGALI !"
   .....si a avut mare dreptatate.
In fata mortii TOTI suntem egali,iar in fata lui Dumnezeu cu atat mai mult.
Vesnicia are doar doua directii:
"calea ingusta  care urca spre Imparatia cerurilor" sau "calea cea larga care coboara spre imparatia intunericului" 
Ambele imparatii sunt vesnice !!!!!

Va doresc o zi minunata in care sa ne facem timp sa meditam la directia inspre care ne indreptam,si ca o buna meditatie cantarea aceasta ne va ajuta mult.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu