Versetul zilei

22 decembrie 2011

Va fi o confruntare...!

   Cine canta in orchestra imperiala  era un om insemnat.
Undeva in China a fost primit in randurile orchestrei un om care isi dorea foarte mult sa cante.Avand prieteni influenti a reusit sa isi faca intrarea  alaturi de cei mai renumiti muzicieni .Si-a ocupat locul la flaut si o perioada buna de timp a cantat sau mai bine zis ,a mimat cu maiestrie pe scena prin turnee,cu toate ca nu stia sa cante o nota.
   Numai ca intr-o zi,imparatul a vrut sa cante fiecare un solo  la instrumentul  la care canta si in orchestra. Auzind vestea....s-a ingrozit ca va fi dat in vileag totul.A inceput sa ia ore la flaut si a facut tot posibilul sa se eschiveze.Numai ca nici orele luate si nici motivele invocate nu l-au ajutat.In ziua programata,s-a gandit sa se prefaca ca e bolnav....dar si asta l-a speriat...ca se va afla daca medicul imperial va transmite inselatoria lui.
   Speriat...a ales solutia cea mai josnica....si-a pus capat zilelor.
Ce trist.....sa fii ingrozit sa te confrunti cu propria muzica...!!!!!
O viata sa pozezi ca esti altcineva decat esti in realitate...!!!!

O viata sa creada lumea despre tine numai lucruri bune...cand in realitate esti altceva....
   Fiecare lucru si fiecare fapta vor fi descoperite in ziua aceea si cel mai mare soc chiar si pentru cel in cauza....o sa fie cand va fi confruntat cu propria  sa inselatorie si va trebui sa infrunte propria realitate a sufletului  sau.


   Astazi inca mai ai timp sa accepti schimbarea in viata ta ...             Isus asteapta !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu