Versetul zilei

16 decembrie 2011

Frica !

    Astazi...cand tot mai multa lume traieste cu incertitudinea zilei de maine,FRICA a ajuns sa guverneze lumea.
Ne este teama si suntem neputinciosi in fata  dezastrelor naturale,suntem neputinciosi in fata problemelor si parca sunt din ce in ce mai multe, de fapt suntem neputinciosi in toate fara DUMNEZEU.Daca stai de vorba cu cei din jur in privinta viitorului...toata lumea este ingrozita de aceasta nesiguranta care pluteste in jur.
   Tie iti este frica ?
Care este frica din sufletul tau? Unora le este frica ca raman fara un loc de munca,unora le e frica de vreo boala,altii au teama de singuratate,altii au teama de moarte si de fapt multora le e frica de acest viitor care este atat de necunoscut.
   Este greu sa iti invingi toate aceste temeri si de multe ori cedam in fata problemelor si atunci se intampla cele mai multe nenorociri.Se intampla ....pentru ca multi isi cauta scaparea in alcool,in droguri si in multe alte lucruri care nu sunt dupa voia lui Dumnezeu.


  FRICA DE VIITOR.....ESTE CANCERUL PREZENTULUI !
Nu incerca sa fugi de realitatea pe care o ai in fata,pentru ca indiferent cum vei incerca sa scapi,fara Dumnezeu nu reusesti.Siguranta  si linistea o primim doar dupa ce il cunoastem pe EL.
  Incredinteaza TOTUL,orice problema de orice natura fie ea...incredinteaza-le Domnului,si vei scapa de frica.

2 comentarii:

  1. totusi am o mare frică..... de Domnul ce duce la un început al înţelepciunii -
    fii binecuvântată si tu cu această frică!

    RăspundețiȘtergere