Versetul zilei

17 decembrie 2011

Poti afirma ca "faci bine ?"

   Daca  suntem intrebati "ce faci ? ",cel mai adesea auzi raspunsul...."bine multumesc ". Sunt convinsa ca nu intotdeauna aceste cuvinte exprima realitatea. De multe ori...poate nu suntem "atat de bine" si poate in realitate sunt lucruri care ne impovareaza viata ,si in acelasi timp sunt lucruri  pe care nu vrem sa le afle si altii...si totusi raspundem"bine".
Aceasta "masca"daca pot sa ii zic asa...o putem pune doar in fata oamenilor...pentru ca ei nu cunosc realitatea si nu pot cunoaste interiorul sufletului nostru. Poate ca in plan familiar sau profesional facem bine...dar in inima noastra si in cugetul nostru  chiar este totul bine...?
Daca Dumnezeu ne-ar pune aceasta intrebare:"ce faci?"...tot acelasi raspuns l-am da?
  Putem raspunde in fata LUI ca facem bine....daca in realitate lucrurile pe care le facem ...nu sunt tocmai bune si nu suntem dupa Voia Lui ?
De oameni ne putem ascunde...dar de Dumnezeu...????
El cunoaste intreaga viata ,intregul adevar despre noi si in fata LUI nu putem afirma acest lucru.
 Cat de constient esti dragul meu  de acest lucru?
 Cat de curat esti in cugetul tau?
 Daca realizezi ca nu "esti bine"...ce faci pentru a schimba starea ta in care te afli,pentru a putea afirma si in fata lui Dumnezeu ca "faci bine?"
  Ziua de maine nu este a mea si nici a ta!
O viata traita in lumina Cuvantului Sau,o viata traita dupa voia LUI,o viata care sa raspandeasca lumina in jurul nostru,o viata in care sa te straduiesti in fiecare zi sa te apropi de El,o viata fara de pacat,te poate face sa poti afirma si in fata lui Dumnezeu : "DA DOAMNE, FAC BINE!"

VA DORESC UN WEEKEND  BINECUVANTAT !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu