Versetul zilei

8 decembrie 2011

Alege azi !

  "Eu sunt Cel ce cercetez  rarunchii si inima,si voi rasplati fiecaruia dupa faptele lui"
Apocalipsa 2 :23/b
     Astazi stateam si ma gandeam profund cand am citit acest verset la birou.Cu toate ca Biblia ne avertizeaza in atatea versete despre rasplata lui Dumnezeu  care ne asteapta pe noi,creatura mainilor Sale...cu toate astea am ajuns la concluzia ca tocmai noi crestinii  suntem cei mai necredinciosi,tocmai noi nu credem nimic din ceea ce spune Scriptura si din ceea ce noi spunem altora..
De ce spun asta....pentru ca vad pe zi ce trece starea in care au decazut multi crestini.La ora actuala cred ca diavolul are foarte multa  treaba...si mai ales cu "crestinii".Foloseste diferite metode si pentru fiecare are modul lui de a-l atrage si fara sa ne dam seama cadem in capcana celui rau.Ba mai mult dupa ce am cazut...in loc sa cerem ajutor, ne complacem in aceea stare.
   Sigur de multe ori ai aceasta tendinta sa te uiti in jurul tau si sa te intrebi....pai daca altii fac....poate nu stau lucrurile chiar asa...poate nu este chiar un pacat capital.....poate..poate...
   Dragii mei.....Dumnezeu nu se lasa batjocorit.....indiferent ceea ce credem noi.Indiferent de rabdarea pe care o are fata de noi....Dumnezeu nu intarzie in implinirea fagaduintei Lui.
Uitati-va la tot ceea ce intampla in jurul nostru...si vedeti ca toate  au fost profetite cu mii de ani in urma.
Si-atunci ce ne facem sa credem ca Dumnezeu nu va rasplati fiecaruia dupa faptele lui?
Daca Dumnezeu este ingaduitor,este doar pentru faptul ca inca doreste intoarcerea noastra.
In  2 Petru 3:9  sta scris: "Domnul nu întârzie în împlinirea făgăduinţei Lui, cum cred unii; ci are o îndelungă răbdare pentru voi şi doreşte ca niciunul să nu piară, ci toţi să vină la pocăinţă."
Iata motivul pentru care Dumnezeu intarzie in a actiona.
 Credeti ca nu ar putea sa intervina in viata noastra ferm...???
Oh...sunt convinsa ca daca ar ridica un deget....poate cel mai mic deget,viata noastra ar fi un dezastru.
Am vazut de atatea ori cum intr-o clipita  se naruie atatea planuri si vise si viata se schimba cu 180 de grade.Intr-o clipita poti trece de la extaz la agonie,intr-o clipita din varf poti ajunge jos.Sa stiti ca Dumnezeu este acelasi si este neschimbat in deciziile Sale.
  Este un moment prielenic acum in pragul "Nasterii lui Isus" sa ne facem o analiza a vietii noastre si sa-i multumim Domnului pentru ca inca a fost indurator,dar in acelasi timp sa luam o decizie ,fiecare in dreptul lui pana inca nu este tarziu.Sa ne deschidem inima pentru a putea sa se nasca si sa renasca in viata noastra.
  Pentru ca stiti ce am constat,daca Dumnezeu te are in planul LUI...te va pastra cu orice pret....doar ca,de multe ori pretul pe care il vom plati va fi dureros.
Alege  acum cat inca Dumnezeu te binecuvinteaza !!!!

2 comentarii:

  1. Oamenii se culca pe o ureche, crezand ca venirea lui Isus este doar un mit.Asa cum zici si tu El ar putea sa ne schimbe destinul intr-o clipita, dar planul Sau este necunoscut de noi in totalitate...
    Dumnezeu insa isi va tine promisiunea.
    Binecuvantari, pentru sarbatorile Nasterii Lui, draga Mona!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Elena.
    Atata timp cat este viitorul nostru incredintat in Mana Lui ...nu ne facem nici cea mai mica grija.
    Te imbratisez.

    RăspundețiȘtergere