Versetul zilei

29 iulie 2011

Saculetul cu pietre !


  Umbland odata pe tarmul marii, un om a gasit un saculet cu pietre negre si marunte.Mergand incet pe drum si neavand ce face, scotea pietre din saculet si le arunca in pasari cu ele.A  aruncat asa  toate pietrele ...in fara de una, pe care a dus-o acasa.Acolo i-a aratat-o unui vecin care, vazand-o, l-a intrebat cu mirare:
-Unde ai gasit-o? Piatra aceasta este de mare pret !

Afland aceasta, omul acela nepriceput s-a intors pe tarmul marii sa caute pietrele aruncate, dar din pacate nu a mai gasit nimic.
  Cam  asa  se  intampla  si  in  viata  noastra  de  zi cu zi.
Fiecare  an...fiecare luna si fiecare zi sunt mari comori pe care Dumnezeu ni le daruieste ..dar din pacate...nu stim sa le apreciem.Facem tot felul de compromisuri,ne indeletnicim si ne pierdem vremea cu multe lucruri nefolositoare ...si intr-un final.....realizam  acest lucru...si facem si noi ca omul din poveste....ne intoarceam sa cautam anii,zilele..si de ce nu chiar orele  pierdute...dar  in zadar....TIMPUL  PIERDUT....nu  il  mai putem recupera.
  

Timpul este moneda vieţii tale. Este singura monedă pe care o ai şi numai tu poţi hotărî cum o vei cheltui. Fii atent ca nu cumva să-i laşi pe alţii s-o cheltuie pentru tine.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu