Versetul zilei

21 iunie 2011

Fiti binecuvantati !



 "Era odata un om care, vazand cat de rea este lumea in ziua de azi si toti sunt intr-o goana nebuna dupa bani, s-a hotarat sa schimbe lumea. Zis si facut.
 A trecut o vreme si omul nostru vazu ca nu se intampla nimic si ca este foarte greu sa schimbi lumea, s-a hotarat sa schimbe tara sa. Un plan maret si acesta. 
De asemenea trecu ceva timp si observa ca este foarte greu sa schimbi si tara ta. Insa el nu se da batut si s-a hotarat sa schimbe orasul sau. 
Un plan care nu este la fel de mare ca primele doua si care are posibilitate de reusita.
 Trecu ceva vreme si de aceasta data, si vazu ca este foarte greu sa schimbi si orasul tau. 
Dar foarte hotarat, omul nostru si-a propus sa schimbe familia sa. Un plan care nu putea sa dea gres, doar erau persoanele apropiate lui, persoanele pe care le iubea. 
Dupa un timp a vazut ca nici acest lucru nu era posibil. 
Deja batran si pe patul de moarte si-a dat seama ca daca vrei sa schimbi familia ta, orasul tau, tara ta sau chiar lumea, trebuie sa incepi prin a te schimba pe tine"

INCEPE ZIUA ASTAZI CU ACEST GAND MINUNAT !!!
Iti doresc o zi minunata si binecuvantata de Domnul Isus !!!

2 comentarii:

  1. Foarte frumoasa povestirea. Din pacate oamenii nu vor sa se schimbe. Doresc o lume mai buna, mai frumoasa, mai luminoasa, insa isi iubesc prea mult bezna din fiinta lor pentru ca sa renunte la ea. Vor sa vada in exterior lumina, dar vor sa vada in inima lor intuneric, pentru ca asa isi pot ascunde, cred ei, pacatele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da,Mihai asa este...ai dreptate.
    Dar din pacate uitam un singur si cel mai important lucru:"Tot ceea ce face omul la intuneric va fi scos la lumina"....poate nu azi,nu maine..dar atunci cand "ti-e lumea mai draga"...daca pot zice asa.....vine ca un bumerang.....si ti se poate narui tot ceea ce ani de zile te-ai chinuit sa construiesti...ti se poate narui toata viata !!!!

    RăspundețiȘtergere