Versetul zilei

14 martie 2011

Păstorul cel bun !!!

Da.....Domnul ESTE  Păstorul meu !
Cum ar putea fi caracterizat Păstorul cel bun ???
  • PĂSTORUL CEL BUN ÎNGRIJEŞTE DE TURMĂ !!!!!
Versetul 1: Domnul este Păstorul meu nu voi duce lipsă de NIMIC...
Aici nu  sunt enumerate lucrurile de care nu vom duce lipsă,ci se referă la TOATE cele trebuincioase ....nu voi duce lipsă de NIMIC...ca atare.....TOTUL
  • PĂSTORUL CEL BUN CONDUCE TURMA !!!!
Versetul 2:..şi mă duce la ape de odihnă...
De-atâtea ori suntem deznădăjduiţi...sunt momente în care suntem total dezorientaţi şi nu ştim ce să facem...nu ştim încotro să o luăm...nu ştim care mai este scopul pentru care trăim..dar lăsându-ne în Mâna LUI ,El ne va ajuta să ne înţelegem scopul şi ne va pune pe  traiectoria Sa,traiectorie care este după Voia Lui.Atunci  când crezi că nu mai există nici o şansă,când crezi că nu mai ai nici o scăpare şi nu vezi  nici luminiţa de la capătul tunelului...DUMNEZEU te poate scăpa.Important este ca să ne lăsăm în Mâna Lui, şi să acceptăm traiectoria  pe care ne-o  va indica,indiferent dacă acest drum ne place sau nu.
  • PĂSTORUL CEL BUN PĂZEŞTE TURMA !!!

Versetul 4: chiar dacă ar fi să umblu prin valea umbrei morţii...
Această promisiune  ne dă siguranţă şi în acelaşi timp ne produce o bucurie imensă.Oricât de cumplită ar fi situaţia prin  care trecem ,El ne va păzi. Imi place foarte mult Psalmul 91:
Vers.11 si 12 : Căci El va porunci îngerilor Săi să te păzească în toate căile tale;şi ei te vor duce pe mâini, ca nu cumva să-ţi loveşti piciorul de vreo piatră....
El este cu noi în fiecare zi ,chiar dacă noi nu îl vedem,chiar dacă uneori  simţim că piciorul nostru alunecă de pe stânca cea tare.

Acest PĂSTOR dragul meu poate fi şi PĂSTORUL TĂU şi PĂSTORUL MEU .
Când îl acceptăm ca şi Păstor în viaţa noastră va dispărea îngrijorarea,va dispărea nesiguranţa ,va dispărea frica,pentru că, încredintându-ţi viaţa în Mâna LUI,El poate face lucruri mari şi cu siguranţă ceea ce face este mult mai bine decât ceea ce facem noi.

Editorial: păstor Marius Cimpoae

O zi binecuvântată !!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu