Versetul zilei

3 decembrie 2010

Speranţe şi vise...


  Vine iarna......!!!!
  Vine iarna....cu de toate ....cu frigul ei,cu scumpirile ei.....cu bucuriile ei...cu necazurile ei...
  Unii aşteaptă cu atâta nerăbdare aceste sărbători,dar pentru mulţi nu este decât....încă un vis  neîmplinit...un vis năruit.
  Un vis pe care il are şi trăieşte de un an... poate anul care vine e mai bun...şi nu o să mai fie în aceeaşi situatie....şi când colo...constată de fapt...că este mai rău ca anul trecut.
 • poate anul trecut mai avea un jobs...cu bani mai puţini,banii cu care  nu şi-a putut cumpăra tot ceea ce ar fi vrut...dar spera că până la anul situţia se va redresa...dar surpriză...anul acesta nu mai are nici măcar acel jobs....
 • dacă anul trecut....mai aveam o speranţă că economia ţării va începe să îşi revină..surpriză....constatăm că ...anul acesta suntem mai înglodaţi în datorii..
 • dacă am sperat că anul acesta producţia ţării va creşte şi preţurile vor scădea...surpriză....suntem singura ţară care la ora actuală nu mai produce nimic...şi bineînţeles nici  preţurile nu au scăzut...din contră au crescut...şi pe lângă faptul că nu au beneficiat de nici o mărire de salar...ba te-ai trezit că ţi-a mai şi tăiat din el...şi mai mult..unii poate nu  mai au deloc.
....şi uite aşa.....visul pe care fiecare dintre noi l-am avut..s-a năruit....

Mă întreb oare....?????
.....mai trebuie să mai trăiesc  din vise încă un an...?
.....mai are rost să sper.....că la anul o fi mai bine...?
.....mai are rost....să îmi fac atâtea planuri...?????

DA....da .... mai are rost să sperăm..dar nu la un  trai mai bun aici...ci la  o zi măreaţă în care toate suferinţele ,toate neajunsurile  şi toate nemulţumirile vor dispare.


2 Petru 3:13

Dar noi, după făgăduinţa Lui, aşteptăm ceruri noi şi un pământ nou, în care va locui neprihănirea.

dar pentru întâmpinarea acestei zile trebuie să veghem în permanentă şi să trăim după Voia  lui Dumnezeu.


2 Petru 3:14

De aceea, preaiubiţilor, fiindcă aşteptaţi aceste lucruri, siliţi-vă să fiţi găsiţi înaintea Lui fără prihană, fără vină, şi în pace.

Un sfârşit de săptămână binecuvântat alături de Domnul şi împlinind VOIA LUI !

2 comentarii:

 1. Am o definitie a democratiei: Democratia reprezinta singura posibilitatea legala de ai alege pe cei mai netrebnici dintre netrebnici in fruntea tarii. Dupa un timp aceasta posibilitate devine o obligatie civica si "morala".
  Cred ca Romania reprezinta un formidabil camp de lupta pentru forte invizibile. Politicul, economicul, socialul poarta stigmatul Diavolului, iar el se lupta si pentru inima crestinul care duce inca, o lupta spirituala. Dezamagirea mea e uriasa dar e ceea ce merita acest popor, razvratit, corupt si ucigas de prunci nenascuti. Indiferent daca vor mai exista cresteri economice si o asa zisa prosperitate, acestea vor fi destinate celor care conduc aceasta tara, iar poporul va ramane sarac si apasat, daca nu va vrea sa se intoarca cu adevarat la Dumnezeu. Si cele mai mari sanse e sa nu se intoarca, ci sa traiasca in mocirla unde se simte ca apartine.

  RăspundețiȘtergere
 2. Da...din pacate am inceput sa ne simtim bine in starea asta de pacat...cat despre soarta pe care o avem.....cred ca e soarta pe care ne-am ales-o!!!!!

  RăspundețiȘtergere