Versetul zilei

10 decembrie 2010

La cine Doamne să alerg..???

De multe ori suntem tentaţi  în clipele grele,când ne lovim de o problemă ,când povara este prea mare şi simţim că ne depăşeşte situaţia....alergăm la prieteni fie doar pentru a fi ascultaţi,fie pentru un sfat. 
Alergăm la oameni şi atunci când sufletul nostru e cuprins de bucurie,alergăm şi atunci când inima plânge....şi... mai tot timpul căutăm în cei de lângă noi un sprijin,să le împărtaşim bucuria sau  tristeţea noastră.Dar... uităm un singur lucru: oamenii nu au puterea de a schimba cu nimic starea  în care ne găsim,fie rea ,fie bună,nu pot aduce rezolvare la  problemele care ne frământa...nu că nu ar vrea să o facă...dar nu pot.Puterea lor este limitată şi nu pot decât să fie nişte ascultători foarte buni,asta în cazul cel mai fericit.
 Singurul care poate schimba, şi poate rezolva problema ta oricât de grea ar fi pentru tine,si oricât de imposibilă  ar fi si indiferent de  natura ei ..ESTE  HRISTOS.La El întotdeauna găsim soluţie pentru problemele noastre,la El găsim alinare,la El găsim vindecare,în EL găsim  TOTUL.
Astazi,mai mult ca oricând ,când prietenii şi toţi cei din jurul tău  s-au depărtat de tine...NU UITA,Singurul care te aşteptă şi iţi este credincios în orice vreme ...este ISUS HRISTOS.
Caută-L, împărtaşeşte-i bucuriile tale şi El se va bucura cu Tine.
Cheamă-L ,spune-i necazul tău,şi El te va asculta...ba mai mult îţi va da şi soluţia.

O zi binecuvântată !

Un comentariu:

  1. Noi suntem ceea ce cunoaştem, ceea ce simţim. A cunoaşte ceva înseamnă a te identifica cu acel ceva. A cunoaşte iubirea înseamnă să iubeşti; a cunoaşte divinitatea înseamnă sa devii divin. A fi divin înseamnă să fii părtaş suferinţelor lui Cristos!

    RăspundețiȘtergere