Versetul zilei

12 noiembrie 2010

Oare ție de ce îți este frică...?

"Este  oare ceva prea greu pentru DOMNUL?....."
   Geneza 18: 14/a

De-atatea ori în viața noastră se petrec lucruri care ne depașesc,nu facem fața situației și de cele mai multe ori ajungem poate chiar a pune cuvintele din Scriptură la îndoială.
Da ....poate pentru noi..sunt lucruri greu de realizat,lucruri pe care poate am dori  să le realizăm ..și nu le putem face ,datorită slăbiciunilor  și neputințelor noastre.Dar în Isaia 41, 10,stă scris:
“Nu te teme, căci Eu sunt cu tine. Nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sunt Dumnezeul tău. Eu te întăresc și tot Eu îți vin în ajutor. Eu te sprijinesc cu dreapta Mea biruitoare.”
    Dacă  citim Sfânta Scriptură și subliniem cuvântul "NU TE TEME" și il vom număra...constatăm că este scris de 366 de ori,deci chiar și pentru anul bisect.
    Fiecare din noi avem o teamă....unii trăim cu o teamă  în prezent,alții avem o teamă pentru trecutul nostru,altora ne este teamă de viitor....este normal a ne fi teamă ....ea face parte din" firea noastră firească",dar dacă ne-am  dezbrăcat de firea noastră  și am îmbracat haina cea nouă a unui om schimbat și transformat de Duhul Sfânt nu mai este normal și de-aceea nu are de ce să ne fie frică.
    Frica  nu face parte din roadele DUHULUI SFANT.
    De ce să ne fie frică că nu vom reuși ceea ce ne-am propus..?
    Umblând cu Domnul "VOM REUȘI", cerându-i ajutorul va intervenii acolo unde avem nevoie,pentru că nimic nu este prea greu pentru EL
"Niciodată să nu lași teama să te oprească din drumul pe care ai început să mergi cu scopul de a ajunge până la capăt! Chiar dacă vor fi cioburi,gropi,noroi pe acel drum continuă sa înaintezi până vei ajunge la ținta dorită"
    Dă-ne  Doamne  curajul  a recunoaște  că sunt multe lucruri care ne depășesc și ne sperie și știm căci singuri,FĂRĂ TINE  nu vom putea să depășim acestă teamă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu