Versetul zilei

26 octombrie 2016

Italia zuduita din nou!

Vuieste si oceanul, se zguduie si pamantul in Italia, dar nimic nu-i  poate inspaimanta pe cei care se incred in Domnul.
Desigur ca toate aceste lucruri  dau o stare de teama si nesiguranta, insa cu toti suntem in Mana Domnului, Daca El vrea sa incheiem socotelile, vom incheia, daca El vrea sa mai ramanem pe pamant...cu siguranta ne mai lasa.
Asta-seara au fost cutremure in lant in centrul Italiei, si fiind in centrul ei s-au simtit aproape peste tot. Eu numai ce am ajuns de acolo, dar am prieteni, cunostinte care sunt acolo si isi traiesc viata in aceasta tara.
Cred ca nu gresesc cand spun ca poporul acesta are nevoie de rugaciune, are nevoie ca Dumnezeu sa-i pazeasca si sa-i ocroteasca pentru ca numai ce au trecut nu demult printr-un alt cutremur mare care a facut multe victime si pagube materiale. Dumnezeu sa se indure de ei si sa fie cu ei.
Eu nu pot decat sa-i multumesc Domnului pentu ca este cu mine mereu, desi sincer va marturisesc ca am plecat in inima cu acest sentiment....ca voi avea parte de ”o scuturare in Ialia”.
Dumnezeu n-a ingaduit...slava Lui!


Un comentariu: