Versetul zilei

3 mai 2016

Pastele orfanilor si Marsul Invierii la Timisoara la a 25-a editie!

Ca in fiecare an, Timisoara este incarcata de evenimente in aceasta perioada. Poate ca multi isi doresc de sarbatoarea Invierii un timp cu familia, un timp de relaxare si cu siguranta unii au ales sa isi petreaca sarbatorile cat mai departe de agitatia orasului.
Pentru mine personal, sarbatorile in general sunt incarcate de evenimente, programul este plin, as putea zice ca dupa aceste zile de sarbatoare as avea nevoie de un timp de odihna, dar ii multumesc Domnului ca imi da putere de fiecare data si chiar daca nu mi-am odihnit trupul, sufletul meu a gasit odihna in El.  Slava Lui!
In urma cu 25 de ani, un om a avut o viziune si fara sa aibe vreo garantie din partea vreunui forum abilitat, a inceput un proiect care si astazi continua, chiar daca el nu mai este in viata.
Sprijinul lui a fost, Dumnezeu!
Acest om a fost fratele Petrica Dugulescu.
Din dragoste pentru Dumnezeu, a pus in aplicare ceea ce Scriptura ne invata, ”sa-i iubim pe semenii nostri”. El a simtit o chemare  speciala pentru cei care n-au pe nimeni, copiii strazii. Asa a inceput aceasta asociatie de caritate ”Isus Speranta Romaniei”
Ieri la Biserica Crestina Eclesia din Timisoara a avut loc a 25 intalnire a copiilor orfani.

sursa foto:arhiva personala

A fost o intalnire care a cercetat inimile celor am fost acolo.Intr-adevar, daca-L iubim pe Dumnezeu trebuie sa iubim si pe acesti copiii ai nimanui. Pe pamant poate sunt lipsiti de parinti, dar si ei au in cer un Tata care le poarta de grija, si ma rog ca prin noi, Dumnezeu sa le ofere sprijin si adapost.

Dupa cateva ore de la acest eveniment, am plecat la marsul Invierii, care si el se gaseste tot la a 25-a editie, si tot  din viziunea acestui om, Petrica Dugulescu.
In primul rand multumiri fie aduse Domnului pentru timpul favorabil care ni l-a dat in ciuda tuturor prognozelor facute de meteorologi ca va ploua. Am urmarit prognoza cu 2-3 saptamani, zi de zi si toate site-rile anuntau ploaie. In ultimele zile le-am spus unor prieteni, ca luni nu va ploua, pentru ca Dumnezeu va face timp favorabil ca Evanghelia sa fie vestita. Si asa a facut!
Slujba a inceput pe treptele Catedralei Mitropolitane unde fanfara Bisericii Elim si grupul barbatesc din Elim au cantat spre Slava si gloria Celui inviat.
Mai apoi s-a plecat pe un traseu care a vut ca puncte principale de oprire Primaria si Prefectura orasului, unde s-au rostit rugaciuni, iar mai apoi s-a continuat in Parcul Rozelor cu un timp de inchinare prin  muzica crestina adus de formatiile Bisericii Elim, dar si un mesaj biblic vestit prin fratele Daniel Maris, pastor la Biserica Golgota din Bucuresti.


Multumiri fie aduse Domnului pentru toate si numele lui ISUS HRISTOS 
sa fie glorificat in veci!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu