Versetul zilei

6 iunie 2015

Supunere si ascultare!

Caile de slujire si de supunere fata de Dumnezeu trebuie sa aiba un caracter deosebit, aparte.
De aceea priceperea omeneasca in a defini 'ferice' si 'certat' sunt in contradictoriu cu ceea ce Dumnezeu doreste sa ne reveleze, nu numai prin Cuvantul Sau ci si prin ceea ce aplica in dreptul fiecaruia.
Personajul biblic  de la care putem invata multe privind suferinta, este Iov.
El ne spune din experienta lui, ca la adapostul lui Dumnezeu esti 'ferice' dar, doar atunci cand esti 'certat'(Iov5:17-22).Iov a platit pretul si si-a invatat lectia apropierii, a cunoasterii, chiar a vazut slava lui Dumnezeu(Iov4:15-17)...
'Iata ce am cercetat si asa este! Asculta ca sint spre folosul tau!'(Iov5:27).
Dupa atatia ani...inca se predica doar despre iertare in adunarile noastre si nu despre Imparatia lui Dumnezeu, cum pot oare credinciosii sa atinga 'inima lui Dumnezeu'?
Sangele lui Isus Hristos si jertfa Lui inseamna mult mai mult, El nu si-a facut lucrarea pe jumatate, ci Si-a ispravit-o!
Adesea copiii lui Dumnezeu sunt lipsiti de mangaiere, perioadele de seceta spirituala prin care trecem toti, ne lasa sa uitam ca cel mai mare dusman al nostru satan, se lupta sa fure linistea si pacea si nu suporta ca si credinciosii sa traiasca in lumina Fetei lui Dumnezeu,insa cati credinciosii au invatat, cati au incredintarea ca el este condamnat la intuneric vesnic iar noi mostenitori ai Imparatiei lui Dumnezeu?
De aceea lupta este continuua si nu va inceta pe acest pamant...o lectie care trebuie invatata...ca noi credinciosii avem harul lui Dumnezeu, iar roada sfiintirii trebuie sa fie una permanenta nu "din cand in cand".
 Multi isi arata intersul pentru Hristos si deseori acest interes devina o simpla rutina, dar in realitate sunt straini de El, nimic mai obisnuit pentru credinciosii de azi...'sa creada ca este ceva, macar ca nu este nimic, se inseala singur'(Galateni 6:3).
Multi zic ca sunt partasi harului,dar nu au nici un pic din el,Solomon descrie ...
'Unul face pe bogatul si n-are nimic...'(Prov 13:7) 

Ma rog Domnului sa  constientizam ca, ascultarea si supunerea sunt necesare, chiar vitale in relatia cu Hristos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu