Versetul zilei

15 mai 2015

Stiti care-i lucrul cel mai important?

 Fiecare om cauta ceva.....Cautarile unora se rezuma la lucrurile materiale, pamantesti pe cand altii sunt intr-o permanenta cautare a implinirii nevoilor spirituale(drept este ca numarul acestora e mai mic).
Necredinciosii savureaza in general tot ceea ce li se ofera si tot ceea ce isi pot permite.
Astfel ca  sufletul incetul cu incetul  li se otraveste, sigur.
Daca ar fi sa intrebam: care este cel mai important lucru pentru d-voastra?
O intrebare care ii preocupa pe multi, iar raspunsul cel mai frecvent se limiteaza la un orizont limitat, adica cel al dorintelor, al nevoilor actuale materiale.
Nu sunt multi cei care ar spune ceva de Imparatia lui Dumnezeu.
Daca pentru celelalte lucruri oamenii se trudesc, se framanta  mult si fac uneori sacrificii mari pentru a dobandi bunuri  materiale, pentru Dumnezeu si Imparatia Lui nu ai nevoie de truda fizica, ci doar de o hotarare de a scapa de otrava.
Aceasta nu presupune a renunta la nevoile zilnice ci doar a da importanta calitatii  unei alte vieti.
Lumea aceasta se bazeaza pe "a face", o alta viata pe care o ofera Dumnezeu se bazeaza pe a muri si a invia impreuna cu Domnul Isus!
Intelegerea intelectuala a acestei lumii este mult mai binevenita si acceptata, de aceea si esecurile si infrangerile decurg la tot pasul in viata omului.
A avea biruinta si nu infrangere in viata inseamna schimbare, inseamna identificare cu Dumnezeu. Inseamna a nu te baza pe puterile tale,ci pe puterea LUI, EL intotdeauna va purta bataliile alesilor Lui.
E bine sa stim care este cel mai important si benefic : 
"Cautati mai intai Imparatia Lui Dumnezeu ...."(Matei 6:33).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu