Versetul zilei

3 mai 2015

Fara compromis!

Traim astazi o vreme in care  multi oameni si tot mai multi, fac compromis. Compromisuri de orice fel si in orice domeniu, se fac compromisuri  in societate, in biserica, la scoala, la servici, in guvern, in orice domeniu.
Daca nu  faci compromis in viata  e dificil de trait, daca faci si ai o constiinta treaza in tine, atunci e greu de suportat.
Dar... face omul compromis doar asa de dragul de a face?
Personal eu una, nu cred. Cred ca exista un motiv si sunt doua situatii in care suntem tentati de a accepta acest lucru, fie din frica, fie din dorinta. Frica de a pierde ceva sau dorinta de a castiga ceva. Asa e peste tot, in societate, in biserica, la scoala, la munca, acceptam si facem compromis poate pentru a nu fi  marginalizati si a pierde ceva sau poate pentru a obtine un avantaj. Daca in toate aceste domenii se face compromis, biserica  insa  este singura  care nu trebuie sa accepte acest lucru. In biserica adevarata a lui Hristos nu este loc de compromis, iar daca se intampla astfel de lucruri trebuie sa ne punem mari semne de intrebare, "este intr-adevar biserica lui Hristos?"
Ne-am obisnuit si parca a devenit ceva normal ca oameni sa faca si totodata sa accepte compromisul, insa este UNUL singur care nici nu face si nici nu accepta, si acesta este Isus Hristos.
Un lucru trebuie sa stim si sa-l retinem, Dumnezeu nu va face compromis cu nimeni si de dragul nimanui. "Fiti sfant, caci Eu sunt sfant"!
Ni se cere sfintenie, iar daca nu cautam sa ne sfintim, cu nici un chip nu vom intra in Imparatia LUI.

Domnul este scutul meu si rasplata mea cea foarte mare.
Cu El nici nu pierd nici nu castig, pentru ca EL E TOTUL!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu