Versetul zilei

12 aprilie 2014

Beniamin Faragau - Botezul cu Duhul Sfant

Isus Hristos nu a fost nici  baptist, nici ortodox, nici penticostal, nici n-a facut parte din alta denominatiune.Astazi crestinii (unii), duc o lupta unii impotriva altora de parca nu ar slujii Aceluiasi Dumnezeu(dar, pe semne ca nu slujesc). Se grabesc sa acuze, sa arunce cu pietre(vorbe) in cel de langa ei, doar pentru faptul ca parerile nu sunt la fel.
In loc sa ramanem uniti indiferent de denominatiunea din care facem parte, in loc sa ne straduim sa-i smulgem pe cei de langa noi din mocirla pacatului, in loc sa fim exemple pentru cei din jurul nostru, ne grabim sa judecam, cine e baptist, cine nu e, cine are crezul penticostal, (de parca Duhul Sfant ar fi al penticostalilor).
Din cate stiu, Biblia spune"Deci, dacă voi, care sunteţi răi, ştiţi să daţi daruri bune copiilor voştri, cu cât mai mult Tatăl vostru cel din ceruri va da Duhul Sfânt celor ce I-L cer!Deci, celor ce I-l cer, fie el din orice denominatiune.
Trist este ca Domnul Isus vine curand si unii crestinii au alte ocupatii. Domnul sa ii pocaiasca!
Acest mesaj al fr. Faragau a incins unele spirite si nu inteleg de ce...?
Citind unul din bloguri azi dimineata m-a surprins titlul unui articol,"Aș propune ca Beniamin Fărăgău să fie exclus din cultul baptist".Motivul...? Parere diferita in ceea ce priveste botezul cu Duhul Sfant.
Dar pana una alta, mai bine ascultam mesajul fratelui Beneamin Faragau si intre timp ne rugam si pentru fratii nostri care sunt de alta parere.
Domnul sa aibe mila de noi!
           

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu