Versetul zilei

8 noiembrie 2013

Ziditi-va sufleteste !

Iuda 1:20-21
Dar voi, preaiubiţilor, zidiţi-vă sufleteşte pe credinţa voastră preasfântă, rugaţi-vă prin Duhul Sfânt, ţineţi-vă în dragostea lui Dumnezeu şi aşteptaţi îndurarea Domnului nostru Isus Hristos pentru viaţa veşnică

Daca citim cateva versete inaintea celui pe care l-am scris, vedem ca acest indemn a fost dat in mod special, pentru o anume perioada. Care-i perioada...? "Vremurile din urma"(vers.18)
Ziditi-va sufleteste !
Intr-o vreme cat se poate de grea spiritual vorbind, desi daca stau si ma gandesc, este grea nu numai spiritual ci si pe plan pamantesc, Crestinii sunt sfatuiti de ap. Iuda sa stea tari in credinta. De fapt inca din primul verset al acestui capitol gasim aceleasi sfaturi.
Intrebarea este poti sa rezisti intr-o vreme ca aceasta, daramite sa te mai zidesti...?
Eu cred ca da...!
 Cateva sfaturi pentru a putea sta tari in credinta si a fi ziditi sufleteste:
  1. Studierea Scripturii!
  2. Rugaciunea!
  3. Ascultarea de Dumnezeu!
  4. Asteptand venirea Domnului ! 
In Cuvantul lui Dumnezeu vom gasi in orice vreme si in orice situatie  in care ne gasim, cuvinte de incurajare.
Rugaciunea este calea prin care Domnul se descopera. Rugaciunea facuta prin Duhul ne va putea calauzi in tot ceea ce trebuie sa facem si Duhul ne va da putere sa biruim orice lupta care se va abate asupra noastra.
Isus a spus:"Rămâneţi în dragostea Mea", ori asta cere ascultare neconditionata fata de Dumnezeu.
Revenirea lui ISUS este nadejdea noastra, si daca nu ne-ar fi lasat aceasta promisiune, sincer nu as fi inteles sensul vietii noastre pe pamant

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu