Versetul zilei

10 septembrie 2013

Inca traim o vreme de har....

Ana L-a trimis legat la marele preot Caiafa.
Ioan 18:24

Sunt convinsa ca fiecare dintre noi am citit de atatea ori pasajele care descriu judecarea si condamnarea lui ISUS. Nu demult am recitit acest pasaj fiind scris in fiecare Evanghelie, dar de fiecare data cand citesc, incerc sa merg cu gandul acolo. Ma straduiesc, dar oricat as vrea sa inteleg toate acele momente, nu le voi putea intelege niciodata pe deplin.
Am urmarit in Scriptura fiecare pas a lui Isus cat a fost pe pamant. A facut atatea minuni in cei trei ani si jumatate, si cu toate vindecarile si eliberarile facute, cu toate facerile de bine...cu toate acestea in fiecare clipa cautau si se sfatuia, ce vina sa Ii gaseasca ca sa poata fii condamnat. 
Ei turbau de mânie şi s-au sfătuit ce ar putea să facă lui Isus.Luca 6:11
L-au purtat de la Ana la Caiafa, l-au dus inaintea lui Pilat, dar nimeni nu I-a gasit nici un fel de vina. Nu I-au gasit vina, pentru ca EL este Singurul care a fost  fara vina.Pilat nu a gasit nici o vina: 
Pilat a zis preoţilor celor mai de seamă şi noroadelor: „Eu nu găsesc nicio vină în Omul acesta.” Luca 23:4,
Irod la fel nu a gasit vina in El:
Nici Irod nu I-a găsit nicio vină, căci ni L-a trimis înapoi; şi iată că Omul acesta n-a făcut nimic vrednic de moarte", Luca 23:15, cu toate acestea  a fost urat de moarte.
 A fost urat atunci, este urat si astazi.
 In Faptele apostolilor 13:28 scrie,
Măcar că n-au găsit în El nicio vină de moarte, totuşi ei au cerut lui Pilat să-L omoare.
Fiindca ne-a iubit, a acceptat si moartea !
Astazi traim vremuri in care ucenicii Domnului sunt prigoniti si sunt urati. Scriptura ne-a avertizat asupra acestor vremuri, cu toate acestea multi dintre noi nu suntem pregatiti a accepta prigoana sau a plati pretul pentru Hristos. Citisem zilele trecute, ca in multe locuri crestinii au inceput sa fie prigoniti si maltratati pentru faptul ca sunt ucenici ai lui Hristos.Zilele trecute  o imagine atat de cruda era postata pe mai multe site-uri crestine, si cred ca si  pentru dumneavoastra este la fel.
Acest crestin dintr-o tara din Arabia Saudita a fost maltrat, doar pentru faptul ca avea acasa o BIBLIE.Aceasta este una din metodele pe  care o aplica guvernul iranian, dar mai multe puteti gasi pe:
http://themuslimissue.wordpress.com
Cate Biblii avem noi in casa...?Nu ne controleaza nimeni (inca), si o tinem uitata prin biblioteca..!
Va veni vremea cand ne vom dori sa citim un verset si poate nu vom mai avea de unde....
Am stat si m-am gandit in mod special la noi, romanii...chiar suntem binecuvantati. Traim vremi de har in tara noastra, dar multi suntem inconstienti si nu profitam de aceste vremuri binecuvantate. Putem merge sa raspandim Evanghelia in fiecare catun uitat de lume, acolo unde nu au auzit despre Dumnezeu, dar nu o facem....
Nu o facem din comoditate, nu o facem ca nu vrem sa renuntam la confort, la urma urmei, nu o facem ca nu implinim ceea ce ne-a poruncit Isus:
Marcu 16:15
Apoi le-a zis: „Duceţi-vă în toată lumea şi propovăduiţi Evanghelia la orice făptură.
Oare porunca aceasta a dat-o doar apostolilor Lui? Nicidecum ! Ca si ucenici ai lui Hristos suntem datori sa mergem si sa facem ucenici in toata lumea.
Matei 28:19
Duceţi-vă şi faceţi ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh.Şi învăţaţi-i să păzească tot ce v-am poruncit.
Inca mai traim vremi de har, inca avem parte de indurarea Domnului, inca mai putem sa implinim porunca...
Doamne ajuta-ne !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu