Versetul zilei

27 iunie 2013

Rugaciune pentru ANA

Ana este nepotica mea; una din fetitele fratelui meu. Dintre toti copiii si nepotii ea seamana cel mai mult cu Buna mea draga. De citeva saptamini incoace Ana nu s-a simtit prea bine, era lipsita de energie si mai nou i-au iesit pe picioruse niste pete mari si urite si fierbinti. Doctorii au diagnosticat-o gresit - au zis ei ca are Scarlet Fever  ( Scarlatina).Au dus-o parintii ei la un specialist in Sacramento si acolo au  descoperit ca de fapt Ana are Valley Fever. In California spunea spcialistul astazi - sint 24 de cazuri stiute . Valley Fever este o infectie a plaminilor . Aceleasi pete pe care le are pe picioruse, Ana le are si pe plamini. Are probleme cu respiratia. Se pare ca boala asta apare ( este un fungus)  in partile de desert si unde este cald si mult praf.
     Chestiile astea se localizeaza in anumite parti ale corpului si exista posibilitatea ca Ana sa faca meningita. Exista si alte riscuri. Medicamentele pe care le ia au si ele efectele lor. De aceea la ora asta tirzie vin sa va rog sa va rugati pentru Ana.
     Azi dimineata cind fratele meu su sotia au plecat la spital cu Ana, mama mea i-a gasit pe ceilalti trei copii care se dusesera sa inchida poarta, ingenunchiati in mijlocul aleii si rugindu-se pentru sora lor. Mi-au dat lacrimile cind mi-a spus mami cum i-a gasit pe toti trei ingenunchiati. Va rog sa-i ajutati in rugaciunea lor ca surioara lor sa se faca bine. Domnul asculta rugaciunile noastre...Biblia ne indeamna sa ne rugam unii pentru altii. De data asta este rindul Anei. Va multumesc pentru sprijinul dumneavoastra.
 
                                                               Articol preluat de pe:www.peginduri.com
                                                        

3 comentarii: