Versetul zilei

6 noiembrie 2012

Multumiri..si iarasi multumiri !

Astazi vin sa ii multumesc Dumnezeului meu pentru ca este atat de maret !!!
LUI ii aduc mii de multumiri pentru ca ma iubeste, pentru ca imi iubeste familia  si ne vrea cu  gelozie pentru EL.
Niciodata nu am incetat sa ma rog pentru mantuirea copiilor mei si am toata incredintarea ca Dumnezeu va lucra in viata lor. Astazi si-a arat toata puterea...!
 Cum sa nu vin sa ii multumesc, cand viata fiului meu a fost salvata azi...?
De ceva vreme, am avut aceasta incredintare ca Dumnezeu va incepe sa lucreze in viata celui mare.Astazi Dumnezeu si-a inceput lucrarea...si a inceput aratandu-i cat de mult il iubeste.

In zorii zilei, baiatul a avut un accident de masina.Circuland regulamentar pe o sosea, venind inspre Timisoara, din sens opus a venit o masina al carui sofer a adormit la volan si a patruns pe contrasens indreptandu-se direct spre masina fiului meu. Avand doua pasagere in masina pe bancheta din spate pentru care era raspunzator de viata lor, si fiind  in timpul serviciului, deoarece este taximetrist, a trebuit sa ia o decizie intr-o fractiune de secunda, pentru ca masina gonea cu 100 de km/ora spre el...si slava Domnului  ca mana lui Dumnezeu l-a protejat si l-a scapat.Cel care a adormit la volan, a lovit taxiul si l-a aruncat pe camp unde acolo s-a rostogolit de cateva ori. Una dintre pasagere, o tanara de 31 de ani, a decedat pe loc, cealalta femeie este in spital cu leziuni..iar baiatul meu....NEATINS..nici macar o zgarietura.
Acesta este Dumnezeul in care ma incred...glorie LUI !
Stiu ca  Dumnezeu a inceput sa ii vorbeasca...stiu ca il are in planul Sau de mantuire, stiu ca sangele LUI poate sa ii curateasca si pacatul lui...de-aceea voi continua sa ma rog, atat pentru el cat si pentru familia fetei mele. Amandoi sunt adusi in rugaciunile mele zi si noapte...si stiu ca intr-o zi Domnul ma va asculta....asa cum i-a ascultat si rugaciunile mamei mele.

Doamne iti multumesc ca L-ai ocrotit si L-ai salvat...dar inainte de toate, Te rog salveaza-le si sufletul lor.
http://www.tion.ro/o-femeie-a-murit-intr-un-accident-petrecut-pe-ruta-timisoara-recas/1199086

2 comentarii:

  1. Când citesc despre minunile Lui rămân fără cuvinte..Nu pot să spun decât atât:
    Mare Dumnezeu avem! Glorie Lui în veci!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da...intr-adevar Dumnezeul in care ne incredem este MINUNAT !

    RăspundețiȘtergere