Versetul zilei

15 iunie 2012

Rugati-va pentru ei !

De cateva zile bune circula pe internet o fotografie care prezinta drama acestei  familii cu 7 copii.
Nu iti trebuie prea multe explicatii si dovezi ca sa intelegi ca aceasta familie are nevoie de ajutor. Citind articolul care prezinta aceasta stire pe :http://www.mediafax.ro/, am  inteles intreaga drama si prin ce trec acesti copilasi.Nu  mi-a fost greu sa inteleg ce este in sufletul lor, cu atat mai mult ca  si fiul meu a trecut prin situatie similara si stiu cat de mult a suferit si sufera in continuare. Ca si parinte  este si mai greu, sa te vezi neputincios in fata acestei situatii, sa nu stii sa dai raspuns in fata tirului de intrebari pe care ti le pun copiii ....si totusi sa trebuiasca sa faci fata situatiei, pentru ca doar pe tine te are.
Cunosc sentimentul...!!!!
Ca mama poate este ceva mai simplu.....ca si tata ...e destul de complicat.
Nu stiu cati cunoasteti acest caz al femei strivite de un camion, nu stim de ce ii  trece Dumnezeu pe Copiii Sai prin aceste situatii, dar ceea ce stiu este ca Biblia ne invata in asemenea situatii sa fim alaturi de cei ce sufera.
"Bucuraţi-vă cu cei ce se bucură; plângeţi cu cei ce plâng", Romani 12:15
Religia curată şi neîntinată, înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să cercetăm pe orfani ......", Iacov 1:27
...unde...?...in necazurile lor !!!
Poate ca situatia financiara nu ne permite sa facem acest lucru, dar cu siguranta credinta noastra ne pemite , ba chiar ne obliga , "SA NE RUGAM PENTRU EI" !
Stiu ca Dumnezeu le va fi   Mangaietor  pentru ca "El este tatăl orfanilor...."Psalmii 68:5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu