Versetul zilei

13 iunie 2012

Ce asteptam...?

  Au trecut si alegerile..unii am votat, unii nu....unii am asteptat schimbare, altii ne-am  multumit  cu ceea ce este, unii inca mai avem sperante, altii le-am pierdut-o..... cert este ca fiecare dorim ceva si avem asteptari de la politicienii nostri.
Dar ce speram....?
Ce asteptari avem de la oamenii pusi in slujba poporului...?
An de an societatea noastra a decazut si decade continuu. An de an insasi, OMUL decade parca tot mai mult.Nu mai exista respect, nu mai exista bun simt, nu mai exista....nimic.
Care este vinovatul pentru subminarea demnitatii si pierderea sfinteniei caminului?
Care este vinovatul pentru criza in care am intrat si parca nu mai intrezarim  luminita la capatul tunelului ?
Care este vinovat si raspunzator pentru goana aceasta care a pus stapanire pe noi si parca nu mai gasim pedala de frana.Goana dupa bani, goana dupa avere, goana dupa placeri, goana dupa sex, etc.....goana si iar goana...
In Psalmul 33:12 , psalmistul David scrie: "Ferice de poporul al carui  Dumnezeu este Domnul ! Ferice de poporul pe care si-L alege EL de mostenire!"
Poporul  care Il alege ca si Domn !!!! 
Incet, incet  asistam la alterarea religiei noastre.Credinta  a ramas doar o forma de evlavie, pentru ca multi Ii pun puterea la indoiala.
".... având doar o formă de evlavie, dar tăgăduindu-i puterea. Depărtează-te de oamenii aceştia." 
2 Timotei 3:5
Indiferent de natiune, fie ca suntem romani sau orice alta natiune, nu putem astepta binecuvantarile Sale daca  noi,  poporul nostru si tara in care traim, nu este sub autoritatea lui Dumnezeu !
Acuma poate multi dintre noi spunem....."arata-mi mie tara aceea care a  trait sub autoritatea lui Dumnezeu in permanenta", drept e....dar aratati-mi si mie tara aceea in care curge numai lapte si miere aici pe pamant in permanenta...! 
Fostul presedinte al Statelor Unite George Washington, spunea:
"Este imposibil sa guvernezi bine lumea fara Dumnezeu si fara Biblie",
si mare adevar a spus...
Atata timp cat se voteaza legi si se aproba decrete care nu sunt in concordanta cu legile lui Dumnezeu, sa nu asteptam binecuvantare.
Ce putem face noi ca si crestini...?
"Oricine sa fie supus stapanirilor celor mai inalte, caci nu este  stapanire care sa nu vina de la Dumnezeu. Si stapanirile care  sunt, au fost randuite de Dumnezeu ." 
 De aceea, cine se împotriveşte stăpânirii, se împotriveşte rânduielii puse de Dumnezeu; şi cei ce se împotrivesc îşi vor lua osânda.Dregătorii nu sunt de temut pentru o faptă bună, ci pentru una rea. Vrei, dar, să nu-ţi fie frică de stăpânire? Fă binele, şi vei avea laudă de la ea."
Romani 13:1-3




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu