Versetul zilei

27 decembrie 2011

O seara binecuvantata !

   Astazi dupa trei zile de cand stau la pat bolnava...parca incet,incet incep sa imi revin.Este primul Craciun pe care am hotarat sa il fac in oras...acasa..dar se pare ca nu imi prieste,pentru ca l-am petrecut in pat bolnava.
  De ce asa....o stie EL ???
  As fi vrut macar sa pot scrie cateva randuri dar, din pacate nu am putut.Poate si acest repaus a avut un scop.De multe ori ne luam cu atata treaba si nu mai avem timp suficient sa ridicam privirea in sus,si daca o facem...o facem in treacat,.Aceste trei zile  m-au OBLIGAT sa imi tin privirea in sus.
  De fiecare data cand cugetam asupra imprejurarilor si refuzam sa ne bizuim cu credinta numai pe Dumnezeu,incepem de fapt sa ne indoim si aceasta urma de indoiala se transforma foarte repede in necredinta. De-aceea intotdeauna indiferent de moment si imprejurare trebuie sa  intelegem bine  dependenta noastra  de Dumnezeu.Trist este ca, atunci cand ne coplesesc problemele,credem mai mult in problemele noastre decat in promisiunile lui Dumnezeu.
  Astazi  dimineata cand am deschis laptopul (noroc cu tehnica asta)am gasit un mesaj de la un frate caruia ii multumesc mult pentru aceasta incurajare pe care mi-a trimis-o la momentul potrivit,dealtfel fiecare mesaj lasat  sunt o adevarata binecuvantare.Mesajul este postat si pe blog si este al unui frate nevazator care isi traieste viata la o intensitate maxima cu Dumnezeu si care ne arata ca si astazi Dumnezeu lucreaza cu semne si minuni daca  avem credinta.
  Dar sunt convinsa ca l-ati ascultat,iar daca nu a-ti facut-o va recomand sa o faceti.

   In continuare va doresc o seara binecuvantata si va multumesc ca in ciuda absentei mele pe blog,dumneavoastra a-ti continuat sa-l vizitati .


7 comentarii:

  1. Cuvintele înţelepţilor, ascultate în linişte, sunt de mare preţ -
    - Hainele să-ţi fie albe, în orice vreme, şi untdelemnul să nu-ţi lipsească de pe cap.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mona draga, iti doresc insanatosire grabnica!

    RăspundețiȘtergere
  3. Maranata,Domnul nostru vine!
    Amin !Vino Doamne Isuse !

    RăspundețiȘtergere
  4. IRI,MULTUMESC FOARTE MULT!
    Rar ma imbolnavesc ..dar si cand sunt....sunt pentru un an intreg.

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnul sa iti dea sanatate si pe viitor mult har si putere de slujire.

    RăspundețiȘtergere
  6. Matei multumesc de urari.Ma rog ca Dumnezeu sa-ti dea si tie sanatate si binecuvantare in toate

    RăspundețiȘtergere
  7. Dumnezeu are oameni peste tot si niciodata nu intarzie sa ii trimita atunci cand este nevoie de El :)

    RăspundețiȘtergere