Versetul zilei

28 decembrie 2011

Nu se merita...nici macar pentru o noapte !!!

   "Vă mai spun iarăşi, că, dacă doi dintre voi se învoiesc pe pământ să ceară un lucru oarecare, le va fi dat de Tatăl Meu care este în ceruri "Matei 18:19
  Stiu ca nu au fost doar doi care s-au rugat  pentru mine,sunt convinsa ca  rugaciune cu rugaciune a ajuns la Tronul Divin si Mana Lui ocrotitoare s-a atins de mine.De-aceea azi pot spune ,"Slava Domnului pentru acest lucru minunat".Adevarul este ca doar atunci  cand suntem pe pat..putem aprecia cat de valoroasa este sanatatea.
Astazi  ma gandeam ce as putea scrie acum spre sfarsit de an?
  Mi-am amintit de acest verset:
"Si lumea si pofta ei trece:dar cine face voia lui Dumnezeu,ramane in veac "
1Ioan 2:17

  Ca la fiecare sfarsit de an ,fiecare tanar cauta sa isi petreaca ultima zi din an cat mai.....
 "in libertate"....daca pot spune asa.Fiecare cauta distractie,muzica,bautura,dans,si multe alte lucruri care te face poate sa te simti intr-adevar "RUPT DE REALITATE"
 Numai ca...imi aminteam ca in fiecare an...cam la acest gen de evenimente s-au intamplat cele mai mari catastrofe. Undeva in Argentina in  anul,2004,intr-un mare "club night",tot la un astfel de eveniment de sfarsit de an,la un concert rock,unde erau adunati mii de oameni s-a intamplat o tragedie.Cineva a aprins niste artificii si a aruncat peste multime.Fumul si focul care a izbucnit ,a ingrozit multimea si speriati sau imbulzit in disperare
spre  iesire. Urmarile au fost dezastruoase:170de morti si peste 400 de persoane,au ajuns la spital fie din cauza arsurilor...fie in stare de panica.
   Iata rezultatul unei nopti in care au vrut sa se simta .....SUPER-LIBERI si SUPER-BINE....asta daca imi este permis sa folosesc acesti termeni tot mai des intalniti printre tineri din ziua de azi. 
 ESTE DOAR UN MIC FRAGMENT DIN TOT CEEA CE POATE OFERI LUMEA !!!!
  Si cu siguranta exemple cunoasteti si dumneavoastra multe.
Lumea nu poate oferi ceea ce ne ofera Dumnezeu !!!
  Sunt multi care spun....."acum ori niciodata"....
  TRIST.....ca multi tineri aleg intr-o astfel de noapte sa  isi piarda VESNICIA si sa dea cu piciorul la toate invataturile primite ,la tot ceea ce au invatat un an de zile,la tot ceea ce poate s-au straduit sa tina cu sfintenie...... dau totul pentru o noapte !!!
  Dragi tineri crestini....nu uitati...!!!
 Si aceasta noapte de 31 decembrie 2011 va fi ca oricare alta noapte.De ce...? Pentru ca "Si lumea si pofta ei trece".
  Incercati sa nu uitati nici o clipa invataturile primite  si nu incercati sa va departati de Dumnezeu
fie chiar si pentru o noapte !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu