Versetul zilei

12 decembrie 2011

La multi ani ....iubitul meu !!!

Iubesc iarna si tot ce tine de ea...ger,zapada,munte,frig,etc.Daca pana acum 9 ani am avut atatea motive de a iubi acest anotimp,acum am inca unul in plus.
Nu stiu cati va amintiti cum a fost aceea zi....dar eu stiu sigur fiecare amanunt din ea.Mi-amintesc ca in  urma cu 9 ani intr-o zi de 13 decembrie ,afara fulguia. Erau primii fulgi.M-am bucurat ca si un copil,desi nu mai eram copil...dar in schimb asteptam un copil.Nu a intarziat sa apara ,si la ora pranzului...parca vroia sa vada si el primii fulgi,a aparut cea de-a treia comoara,micutul ROBERT. Era un copil la fel de dorit si mult asteptat.
Am atatea amintiri in aceasta zi....si nu o pot uita niciodata.Imi amintesc cu emotii si retraiesc acele momente...
Am deschis ochii,iar in fata mea l-am vazut in genunchi pe sotul meu langa pat asteptand sa-mi poata vorbi...si asteptase destula vreme....
Avea lacrimi in ochi ,imi tinea mainile mele in mainile lui si le saruta,imi multumea in permanenta pentru darul frumos pe care i l-am adus.
Intr-adevar,copiii sunt cel  mai frumos cadou cu care Dumnezeu ne binecuvinteaza !
Au trecut cateva zile si am revenit acasa in sanul familiei chiar cu cateva zile inainte de sarbatoarea Nasterii Domnului.La fel momentul pe care l-a pregatit impreuna cu cei doi copii mai mari pentru intoarcerea noastra a fost unul unic.
Melodia lui Celine Dion a marcat acest moment

......mi-au umplut ochii de lacrimi.
Erau lacrimi de bucurie!A fost cel mai frumos Craciun !
Si astazi oridecate ori ascult acest minunat cantec...am lacrimi...si nu pot sa gandesc la altceva ...decat la acel moment.
Astazi micuta mea comoara implineste 9 ani.Din pacate nu s-a putut bucura de dragostea tatalui decat 6 ani...dar si azi...pentru el ,tatal lui traieste in inimioara lui...si vorbeste despre el la prezent.Sunt convinsa ca s-ar fi bucurat tare mult sa il vada crescand,pornind la scoala,facand nazbatii..etc...dar Dumnezeu are alt plan  pe care noi nu il cunoastem.
Stiu ca Dumnezeu nu isi lasa copiii  Lui,si chiar daca aici nu mai  are un tata,are UNUL in Cer care il vegheaza in permanenta.EL  poate inlocui orice gol din inima noastra.
Ma rog azi in mod deosebit ,El sa il ocroteasca mereu,sa-l pazeasca de orice rau,si cel mai mult ma rog sa il tina langa EL.
Astazi dragul meu,noi cei dragi tie,iti uram
 "LA MULTI ANI"
si vrem sa iti spunem ca te iubim !!!

6 comentarii:

  1. LA MULTI ANI ROBERT! e ...un cadou pentru tine ce Domnul ţi-l dăruie mai frumos cu trecerea anilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Atat tie cat si lui Robert va doresc multa pace, fericire si mult har. LA MULTI ANI ROBERT!

    Matei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti multumim frumos,Matei.La fel iti dorim si noi multa sanatate si Dumnezeu sa iti daruiasca tot ceea ce ai nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  4. " La multi ani " Robert , Tatal ceresc sa te binecuvinteze iar acu mai mult ca altadata sa-ti dea sanatate ! Te pooopa unchiu Tim si Mia !

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim mult de urari.Sa dea Dumnezeu ca El sa ia aminte la fiecare urare.
    Va pupam...Tabita si Robert!

    RăspundețiȘtergere