Versetul zilei

28 noiembrie 2011

Vin sarbatorile ...!


  Mai sunt cateva zile si intram in luna decembrie. Aceasta luna , vrem nu vrem ne  aduce cu sufletul mai aproape de Dumnezeu..si sincer cred ca fiecare isi doreste o apropiere de El.Sunt convinsa ca si Dumnezeu se bucura de acest lucru...dar cred ca bucuria ii este deplina daca ne apropiem cu toata inima ,cu toata sinceritatea  si cu un cuget curat.
  Este momentul potrivit in a sta inaintea Lui si a ne face o cercetare a vietii noastre.Sunt atatea lucruri care ne impiedica sa putem face acest lucru....si totodata sunt atatea lucruri  in care ne putem implica,sunt atatea inimi care sunt frante si atatea suflete care au nevoie de ajutor,atatea maini intinse si cred ca fiecare din noi putem intinde o mana cuiva.
  O mana curata care sa ajute pe cei in nevoi...!!!
Sa stiti ca nevoile nu sunt doar parte financiara...ele pot fi diferite,atat spirituale cat si doar un sfat,o inima deschisa  pentru cel care este cazut.
 Sarbatorile isi au farmecul  si frumusetea lor.Pe langa faptul ca fiecare incerca sa petreaca sarbatorile  alaturi de persoana iubita  sau de cei dragi din familie ele pot fi insotite de multe bucurii,chiar daca nu toti au acest har.
  Poate nu avem bucuria de a avea  pesoana draga langa noi dar, Harul minunat pe care il putem avea este faptul ca  CEL Sarbatorit poate fi prezent in viata  si in familia noastra,daca ii dam voie.
 Stiu ca fiecare avem momente in care ...chiar noi suntem cei  zdrobiti si de multe ori suntem convinsi ca nu suntem tocmai persoana cea mai potrivita pentru a face acest lucru... considerand ca... noi suntem cei care avem nevoie de ajutor...dar stiu ca "intotdeauna Dumnezeu ne poate folosi chiar in slabiciunile noastre".
Trebuie doar sa acceptam provocarea din partea lui Dumnezeu.Sa lasam la o parte orice ne-ar putea impiedica sa facem acest lucru ,sa ne punem la dispozitia  Lui si sunt convinsa ca daca ii cerem calauzire,cu siguranta ne va da si viziune in acest sens.
  Doresc ca acum in intampinarea acestui splendid anotimp cu aceste sarbatori minunate,sa fim gasiti  cu toti,avand o inima mai buna,mai iubitoare si cu ganduri sincere ,curate si deschise pentru tot ceea ce inseamna "nevoia celui de langa noi".

                             O seara binecuvantata !!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu