Versetul zilei

5 august 2011

Schimbarea !!!

"Ca vulturul care isi scutura cuibul......asa a calauzit Domnul singur pe poporul Sau" Deuteronom 32:11,12


   Sunt momente in viata noastra cand se produc anumite schimbari.Le astepatam ...le dorim....dar in acelasi timp ne e groaza de ele.Ma intrebam de ce...?
Este o reactie normala....sau...nu?
De ce ne temem?
   Stateam si ma gandeam la poporul Israel cand au plecat sa cucereasca Tara Promisa.
Cat au fost de nerabdatori sa ajunga acolo unde curge lapte si miere..dar si cat de frica le-a fost de vrajmasii lor!!
   Daca citim  istoria acestui popor intelegem mai bine prin ce au trecut.Ca sa inteleaga mai bine ...Moise le-a pus in fata acel tablou cu puii de vultur.Daca nu ar fi fost obligati sa iese din cuib...ei n-ar fi zburat niciodata...cu alte cuvinte...niciodata nu ar fi vazut frumusetea  vazduhului....dar pentru aceasta trebuia sa isi incerce aripile...iar placerea le-a fost cu atat mai mare cand stia ca vulturul mama planeaza alaturi de ei si le ofera protectie.....si totul era spre binele lor.
   La fel si in viata noastra de crestin...daca Dumnezeu nu ar produce fortat anumite schimbari..niciodata nu am invata sa urcam spre culmi.Asemeni puilor de vulturi....trebuie sa ne invingem teama ...pentru ca Tatal nostru vegheaza  asupra noastra si ne ocroteste.

    
Poate ca resursele  noastre sunt putine...rezerve nu avem....dar nu uitati......resursele lui DUMNEZEU...sunt interminabile!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu