Versetul zilei

1 mai 2011

Biserica sta in picioare !

....pe aceasta piatra imi voi zidi Biserica  Mea si portile locuintei mortilor nu o vor putea birui. Matei 16:18


    In Scriptura Biserica este numita adesea si Trupul lui Hristos ,ea fiind formata din toti aceia care l-au primit pe Hristos in inima lor,ea nefiind doar o cladire ci este un trup viu,pentru ca insusi Hristos este VIU !
   Traim intr-o vreme in care multi incearca sa distruga acest lucru avand alte interese si folosind orice mijloc prin care vor sa isi atinga scopul,chiar daca asta inseamna sa loveasca in Trupul lui Hristos.Dar ceea ce uita acesti oameni este ca e,de fapt nu lovesc intr-un om,nu distrug o cladire ,ci  lovesc insasi in Hristos.In Noul Testament Cuvantul Biserica ,niciciodata nu se foloseste  pentru a descrie o cladire,ea se refera intotdeauna la credinciosii care l-au primit pe Hristos. 
    De-a lungul vremurilor,istoria ne arata ca oricat au incercat dusmanii sa distruga Bisericile,oamenii au continuat sa se inchine. Atunci cand il ai pe Domnul ,te inchini oriunde.El a promis ca Biserica va dura,pentru ca EL INSUSI este piatra din capul unghiului,spune in Matei 21:42


   Astfel chiar daca va fi distrusa sau luata cladirea,Biserica va ramane in picioare,pentru ca portile locuintei mortilor nu o vor putea birui !


"BISERICA -INRADACINATA IN DUMNEZEU,NU VA PUTEA FI NICIODATA DEZRADACINATA DE OM!


        O zi binecuvantata de Domnul si multa pace !!!

2 comentarii:

  1. foarte frumos spus! si poate ca multi nu vor fi de acord mai ales dupa evenimentele de astazi de la vatican.
    iti doresc o saptamana binecuvantata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Oooo da....bine ai spus....dar ceea ce Dumnezeu ne descopera prin Cuvantul Sau trebuie spus.
    La fel iti urez si eu o sapatamana binecuvantata de Domnul Isus !!!!

    RăspundețiȘtergere