Versetul zilei

23 aprilie 2011

IUBIREA ADEVĂRATĂ !

Au luat deci trupul lui Isus şi L-au înfăşurat în fâşii de pânză de in, cu miresme, după cum au obicei iudeii să îngroape.În locul unde fusese răstignit Isus era o grădină; şi în grădină era un mormânt nou, în care nu mai fusese pus nimeni.
Ioan 19 :40-41


     Dacă citim tot textul care se referă la perioada prin care a trecut Isus săptămâna  aceasta,vedem că moartea lui şi tot ce a urmat după...au fost pregătite în cele mai mici detalii de DUMNEZEU,până şi mormântul a fost pregătit şi nimeni nu mai fusese înmormântat în el vreodată.
   Toate prorociile făcute de prorocul Isaia s-au împlinit...nimic nu s-a petrecut în afara planului făcut de Dumnezeu.
    Dar să nu uităm un lucru.....în acest plan bine pus la punct,am fost cuprinsă şi eu şi tu !!!!!
Dumnezeu a ştiut cu ce scop va fi dată această jertfă....ştia clar că doar prin ea ,şi eu ....şi tu...putem avea IERTARE. Doar prin Ea putem avea intrare slobodă în Împărăţia Lui.
   Astăzi când privesc în urmă şi văd că şi eu....cel mai neînsemnat om...cel mai păcătos om....am făcut parte din acest plan ....mă simt onorată !!!! 
   Isus a făcut multe lucruri deosebite şi merita această onoare de a face parte din planul lui Dumnezeu...dar eu ??????....eu ce am făcut....???...NIMIC.În afara faptului că l-am întristat în fiecare zi ...nu am făcut nimic deosebit.
   Dar pentru că "Atât de mult m-a iubit" îi mulţumesc şi îi dau slavă .


   EL m-a iubit întâi....fără să am vreun merit deosebit.....ASTA ÎNSEAMNĂ  DRAGOSTE ADEVĂRATĂ....SĂ IUBEŞTI   NECONDIŢIONAT ,O IUBIRE FĂRĂ SEAMĂN PENTRU O LUME CARE NU L-A IUBIT !!!!!


  
                            O   ZI    BINECUVÂNTATĂ !!!!


   





2 comentarii:

  1. ptr oamenii neprihaniti iubirea este o extraordinara forta a partasiei si unitatii divine ce ne leaga într-un singur Trup viu si vesnic ,Cristos fiind Capul Bisericii Sale iubite ce curând o va Răpi! Maranata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca dovada dragostei lui Dumnezeu pentru noi este Jertfa Fiului Sau atunci dovada dragostei noastre pentru El trebuie sa fie cunoasterea si implinirea poruncilor Lui:ioan 14:21,,cine are poruncile mele si le pazeste ,acela ma iubeste.,,

    sarbatori binecuvantate!

    RăspundețiȘtergere