Versetul zilei

9 martie 2011

Stai si asculta !!!!!

    Linistea aduce cu ea  o mare putere.Uneori DUMNEZEU nu poate lucra prin noi sau pentru noi datorita activitatii noastre febrile. 
Într-adevar, Domnul a spus:"În liniste si odihna va fi mantuirea voastra, in seninatate si incredere va fi taria voastra.
   Un om care lucra mai demult intr-un depozit de gheata a pierdut un ceas in rumegus.A oferit o recompensa  si, cu toate ca mai multi oameni au scormonit rumegusul cu greblele, nu l-au putut gasi.Cand au plecat din cladire pentru masa de pranz,un baietel a intrat in depozitul de gheata si, după numai cateva minute, a iesit afara radiind de bucurie, cu ceasul in mana.Muncitorii l-au intrebat cum a reusit sa-l gaseasca si el a raspuns:
  "N-am facut decat sa ma intind pe rumegus si sa ascult si,in cele din urma ,am auzit ceasul ticăind." 


   Unii dintre noi am pierdut mai mult decat un ceas. Daca vom sta linistiti si vom asculta cu mare atentie,Domnul ne va vorbi si va arata exact unde ne-am pierdut puterea si biruinta a caror lipsa o simtim atat de dureros.
                                      O zi binecuvantata....!

2 comentarii:

  1. Chiar mi s-a intamplat acest lucru destul de recent :) Am inteles ca omul poate auzi mai multe in liniste... Atunci cand ai impresia ca nu gasesti raspunsul si te simti presat de timp, trebuie doar sa te opresti din alergat un moment si iti vei da seama ca raspunsul l-ai primit deja si ca de fapt criza nu exista :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da asa este, Alina.Cand suntem sub presiunea timpului....nici macar nu putem gandi rational si de-asta se si spune ca nu este bine sa luam nici o decizie importanta atunci la cald.Trebuie sa analizam lucrurile ...sa ne luam timp de gandire si undeva in liniste putem lua decizia cea mai corecta.

    RăspundețiȘtergere